Grup Local del Vallès

El Grup Local del Vallès neix amb la voluntat d’aplegar tots aquells vallesans i vallesanes interessats en el coneixement de la flora de la nostra contrada. Amb una àrea d’actuació força extensa (Vallès Occidental i bona part del Vallès Oriental*), unes comarques naturals i històriques marcades per les serralades Litoral i Prelitoral i les conques dels rius Tordera i Llobregat, contenen el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i el Parc de Collserola, i estan limitades pel massís del Montseny, el massís del Montnegre i la serra del Corredor.

El Grup s’ha constituït recentment (30/07/2018) amb persones provinents de diferents àmbits que, amb unes mateixes inquietuds, ens reunirem periòdicament per gaudir del patrimoni florístic i natural que ens envolta des del punt de vista de la Botànica, l’Etnobotànica i la seva història.

*llevat de: Campins, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Fogars de Montclús, Gualba, Llinars del Vallès, Montseny, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.

Us animem a fer-vos socis de l’Associació i a unir-vos al nostre grup local!!!

 

RamundaMyconi