GL Pla de l'Estany

Intridueix alguna parula del títol a cercar
Introdueix paraules que vulguis cercar al text
Títol Text
Publicació de la Web del Grup Local de Pla de l'Estany

Ens plau informar-vos que recentment hem publicat la web del Grup Local de Pla de l'Estany de Flora Catalana. Aquesta web s'integra amb la web nova de l'associació aprofitant-ne tots els recursos alhora que la complimenta. A Flora Catalana estem fent un esforç per modernitzar les nostres plataformes web i posar eines útils i pràctiques a disposició de tots aquells a qui els agraden les plantes. La web del grup local serà una eina molt útil per facilitar la comunicació entre el grup local i els seus membres.

http://www.floracatalana.cat/plaestany

Passejada botànica a la Muntanya Gran-Cap Oltrera
Conclòs el curs d'itineraris digitals de flora

Els dies 22 i 29 de desembre, de 2018, va tenir lloc, a Celrà, el curs de formació titulat “Curs d’itineraris digitals de flora”. Al curs hi varen assistir 14 alumnes. El primer dia del curs, pretenia formar als assistents per tal que aprenguessin a usar aplicacions de mòbil (App’s) com ZamiAdroid o GPX Viewer, i també aplicacions web com Google Maps, Google Earth, BIRME i GPS Visualizer ; també es va fer un repàs ràpid a les funcions bàsiques del full de càlcul.

La segona sessió de formació, la del dia 29, pretenia ensenyar com introduir un itinerari a la nova Web de Flora Catalana, fent ús de les eines apreses al llarg de la primera sessió. Els alumnes van mostrar gran interès i es va copsar la voluntat de participar en el Grup de Treball d’Itineraris (adscrit a la vocalia d’etnobotànica) per part de membres de diferents grups locals. Ens plau ressaltar el bon ambient que es va crear entre tots els que assistírem al curs, va ser un veritable plaer compartir les sessions amb tots nosaltres.

Per altra banda aprofitem l’ocasió per anunciar que l’eina d’itineraris ja està en funcionament a la web nova. De moment conté els itineraris que s’han fet durant la prova pilot amb les grups locals de Baix Ter i del Penedès. Podeu trobar aquesta eina al menú “Eines->Itineraris” de floracatalana.cat, o bé directament a la url:

http://www.floracatalana.cat/drupal843/eines/itineraris/cercador

La informació del curs es pot trobar a:

http://www.floracatalana.cat/drupal843/aprendre/cursos/cursos/2018002
La Fàbrica de Celrà

pogplptyl'pry

hltporpyory7

`ypoypokyr

Lleig.

PROVA FABRICA

Itinerari de prova dia 22/12/19 per la Fàbrica de Celrà

Passejada botànica a la Vall del Bac

Us informem que el Grup de Flora Catalana del Pla de l'Estany, farà una passejada botànica, el proper dissabte dia 17 de Novembre a la Vall del Bac (Alta Garrotxa).

Hi haurà dos punts de trobada. El primer, com és habitual, a l'aparcament del Supermercat Condis de Banyoles a les 9 del ma-tí (https://drive.google.com/open?id=1kHmz26XTlnmhgDLldj2uAb7LwS0&usp=sharing), i l'altre a l'Hostal Mont-Rock , molt a prop de Castellfollit de la Roca, a les 9,30 (https://goo.gl/maps/J6petiDUqo92).

L'activitat tindrà una durada de tres hores i mitja aprox. El més provable és que anem a dos punts diferents de la mateixa vall, atès que la ruta circular que havien de fer al primer punt no es podrà dur a terme per la gran quantitat d'aigua que baixa per la riera i que impedeix de cre-uar-la.