Associar-se a Flora Catalana

INFORMACIÓ PRELIMINAR

Fer-te'n soci no comporta cap compromís ni cap cost. A més, ser soci et permetrà rebre la revista directament des de l’associació i estar informat de totes les activitats que es duen a terme a Flora Catalana tenint la possibilitat de participar-hi, si així ho desitges.

Flora Catalana és una associació sense ànim de lucre destinada a la divulgació de la flora del nostre entorn i els seus usos. Associar-s'hi no comporta cap quota periòdica ni despesa econòmica inicial. Et pots inscrirure de les següents maneres possibles:

  • Inscripció electrònica: prement el botó "INSCRIPCIÓ" apareix un formualri electròni. Un cop omplert, prem el botó "SEND MESSAGE" i la teva sol·licitud serà immediatament rebuda a la secretaria de l'associació.
  • Inscripció per correu postal: prement el bortó "BUTLLETA PDF" podràs descarregar una butlleta d'inscripció en format pdf que, un cop impresa, podràs emplenar a mà i enviar-la, per correu postal, a l'adreça de l'associació (especificada en la mateixa butlleta) 

Si un menor es vol associar, ha d'adjuntar a aquesta butlleta el consentiment patern per escrit i degudament signat.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

D’acord amb allò que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal i la seva legislació de desenvolupament, l’associació Flora Catalana informa que les dades de caràcter personal facilitades s'incorporaran al fitxer de socis gestionat per aquesta entitat amb finalitats administratives i de coordinació. També seran incorporades als fitxers de contactes dels grups de treball i/o grups de locals que correspongui amb el mateix fi. Amb la formalització de la inscripció com a soci, el titular consent expressament el tractament de les seves dades, per a les finalitats ja indicades. El consentiment anteriorment atorgat és revocable, podent-se exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se, per correu electrònic, a l’adreça associacio.floracatalana@gmail.com.

INSCRIPCIÓ
Formulari d'inscripció a Flora Catalana