Curs Botànica II (2ª. edició). Famílies i identificació de plantes vasculars

Títol de la notícia
Curs Botànica II (2ª. edició). Famílies i identificació de plantes vasculars
Data de la notícia
17/06/2020
Notícia

Després de la bona acollida que han tingut, per part l’alumnat, els cursos de botànica I i botànica II (Vegeu notícia de la cloenda dels cursos botànica I i de botànica II), i l’alta demanda de sol·licituds per matricular-s’hi, hem obert una segona edició d’ambdós cursos. A hores d’ara ja finalitza la segona edició de Botànica I (amb més de 40 alumnes) i, el dia 25 de juny, comença la segona edició de Botànic II, del qual només queden unes poques places lliures.

Aquest curs pretén ser una introducció general a les famílies de plantes vasculars. El curs consisteix en una sèrie de tallers virtuals, fent us de claus dicotòmiques, que serveixen com a base per a l’aprenentatge de 12 famílies botàniques. El curs es complementa amb exercicis pràctics que permeten que l’alumne interioritzi els conceptes i, quan la crisi sanitària ho permeti, també d’una sortida al camp.

Si ja tens uns coneixements bàsics de morfologia i t’interessa entendre les famílies botàniques comprenent bé la seva classificació taxonòmica, aquest curs t’agradarà.

Vegeu tota la informació del curs a:
http://www.floracatalana.cat/drupal843/aprendre/cursos/cursos/2020011

T’hi esperem.

Viu, gaudeix i aprèn amb la nostra flora
Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana

Grups de treball