Replantejament de l'activitat de Flora Catalana per causa del COVID-19

Títol de la notícia
Replantejament de l'activitat de Flora Catalana per causa del COVID-19
Data de la notícia
28/3/2020
Notícia

Com ja vàrem comunicar anteriorment, per causa de les mesures de contenció adoptades a tot l’estat per causa de la pandèmia del COVID -19, ens hem vist obligats a suspendre les activitats previstes fins a dia d’avui. A hores d’ara, i veient que la situació s’allarga, hem decidit també suspendre les activitats presencials previstes fins el mes de juliol. En cas que la situació millorés abans, ja us aniríem comunicant el reestabliment de l’activitat dels grups locals i de les activitats centrals.

No obstant no volem suspendre l’activitat formativa, ja que creiem que ara, més que mai, ens pot ajudar a tots. És per això que les últimes setmanes hem treballat de valent per tenir a punt una aula virtual a la nostra web. El resultat és Flor@ula, una plataforma digital de formació que ens permetrà continuar la nostra activitat des de casa. Us convidem a visitar-la a la següent adreça:

http://www.floracatalana.cat/aulavirtual

A través d’aquesta plataforma, de moment tenim previst acabar el curs

I dur a terme els cursos:

Els cursos es completaran, cada un d’ells, amb una sortida al camp, al setembre o octubre, per posar en pràctica els coneixements adquirits a la teoria. Ara mateix estem adaptant els continguts a la formació virtual, en breu us podrem dir les dates de la formació on-line, que es preveu iniciar a l’abril, i us informarem de com procedir per accedir-hi.

Pel que fa a la resta de cursos, us informem de l’estat de cadascun d’ells:

Les persones inscrites a cada curs, rebran un e-mail més detallat.
Pel que fa als cursos que es faran per l’aula virtual, s’ampliaran les places perquè s’hi puguin inscriure més persones.

Podeu consultar tota l’oferta de cursos a:

http://www.floracatalana.cat/drupal843/aprendre/cursos/cursos

Grups de treball