IMPORTANT! Error en les inscripcions a cursos i les altes de soci

Títol de la notícia
IMPORTANT! Error en les inscripcions a cursos i les altes de soci
Data de la notícia
17/03/2023
Notícia

IMPORTANT! Aquest és un missatge per a tots els que us heu inscrit a un curs de Flor@ula, o us heu donat d'alta com a socis, entre el dia 14 i 17 d'aquest mes:

Durant aquesta setmana hem dut a terme una migració dels servidors de Flora Catalana, per tal de poder-vos oferir un millor servei des de les nostres plataformes digitals. Durant aquest procés de migració s'ha produit un error en l'enregistrament de les inscripcions al cursos i les altes de socis. Conseqüentment, no tenim constància d'aquestes inscripcions i altes (no han quedat registrades al sistema). Tant aviat com hem detectat l'error l'hem arranjat. Si us plau, si us heu inscrit a algun curs de Flor@ula entre els dies 14 i 16 o us heu donat d'alta com a soci, torneu-vos a inscriure perquè no us haurem pogut reservar la plaça al curs o no us haurem pogut donar d'alta com a soci.

Disculpeu les molèsties. Per qualsevol dubte o aclariment addicional, ens podeu escriure a comunicacio@floracatalana.cat

APROFITEM PER ADJUNTAR AQUÍ, LES DUES NOTÍCIES REFERENTS ALS NOUS CURSOS QUE HEM PUBLICAT RECENTMENT, JA QUE PODEN SER LES MÉS RELACIONADES AMB LES INSCRICIONS A QUÈ FEM REFERÈNCIA EN AQUESTA NOTÍCIA:

Molt agraïts,

Viu, gaudeix i aprèn amb la nostra flora.
Grup de Treball de Comunciació
FLora Catalana