Inauguració de l’exposició “Fulles, un món extraordinari" a Cervelló

Títol de la notícia
Inauguració de l’exposició “Fulles, un món extraordinari" a Cervelló
Data de la notícia
10/02/2023
Notícia

El passat 03 de febrer va tenir lloc la inauguració de l'exposició "Fulles, un món extraordinari" a la Biblioteca de Cervelló, amb la xerrada “Diversitat, forma i funció de les fulles de les plantes”. L’acte va ser tot un èxit. Ens vam ajuntar més de quaranta persones i totes vàrem estar molt atentes a la presentació d'en Francesc Caralt, que va saber tenir-nos a tots captivats amb les seves explicacions sobre les característiques de les fulles, la seva evolució i la intel·ligència de les plantes per mantenir-se vives i poder tenir la sort de continuar contemplant-les i gaudint-les.

Als qui encara no l’heu vista, us animem a visitar l’exposició. Descobrireu la gran diversitat morfològica que presenten les fulles de les plantes i les adaptacions que els permeten de viure en condicions adverses.

Des del Grup Local del Barcelonès i Baix Llobregat voldríem expressar el nostre agraïment al Grup Local del Baix Ter, que un dia van tenir la bona pensada de preparar els materials d’aquesta exposició; a la Biblioteca de Cervelló per cedir-nos l’espai i al Francesc Caralt per la seva generositat, sempre disposat a col·laborar on faci falta.

Grups de treball