Sabina Bianchi

SabinaBianchi-FotografiaPerfil
Cognoms, Nom
Bianchi, Sabina
Inicials
SB
Descripció personal

Des de sempre m’ha agradat estar en contacte amb la naturalesa i aprendre d'ella. Sóc una persona amb múltiples interessos: he viscut en eco-aldees on he desenvolupat ,des de molt jove, la meva passió per les plantes, a més que per altres aspectes relacionats amb la sostenibilitat i les relacions sòcio-ambientals.

Primerament, adquirint i ampliant coneixements més aviat pràctics: he treballat de pagesa, en boscs comestibles, en jardins didàctics, he estat organitzant sortides de reconeixement botàniques i sobre tot m’ha agradat molt treballar amb les generacions més petites.

Posteriorment, he cursat mòduls de Fitoteràpia, Permacultura y Jardineria per fonamentar els meus coneixements. Actualment, estic cursant el grau de Biologia a la Universitat de Barcelona i segueixo desitjosa d'aprendre, col·laborar i transmetre. Per aquestes raons, i pel meu gran interès en la etnobotanica, fa poc temps (2018) m’he incorporat al Grup de Treball d'Editors de Flora Catalana, en el qual participo contribuint a publicar la revista Milfulles.

Grups de treball
Estat
Actiu