Passejada botànica/etnobotànica i presentació del Grup Local del Barcelonès i Baix Llobregat

Títol de la notícia
Passejada botànica/etnobotànica i presentació del Grup Local del Barcelonès i Baix Llobregat
Data de la notícia
9/10/2018
Notícia

Ens plau informar-vos que un grup de socis de Flora Catalana residents a les comarques del Barcelonès i Baix Llobregat, amb força empenta i il·lusió, han pres la iniciativa de formar un nou grup local. Aquest grup s'anomena Grup Local del Barcelonès i Baix Llobregat i inclou ambdues comarques, podeu veure la web a:

http://www.floracatalana.cat/bcnbll.

Aquest grup ha organitzat una activitat pel dissabte diumenge 28 d’octubre a les 10h. del matí, consistent en fer una passejada botànica/entnobotànica per l'Hort Vanguardia del Poble Nou (dins dels Horts Urbans de Barcelona), recol·lectant les plantes silvestres que trobem a l'hort per preparar una mostra del seu ús culinari a càrrec de Pilar Herrera i la Marisa Benavente.

En mig de l’activitat es farà la presentació del Grup Local del Barcelonès i Baix Llobregat de Flora Catalana i de les persones que impulsen i coordinen aquest projecte dins l’Associació.

En breu publicarem el programa d'aquesta activitat amb més detall.

Us animem a venir i a participar-hi. Si viviu en aquesta zona, és la vostra oportunitat per assistir, participar o col·laborar en les activitas d'aquest grup local de Flora Catalana.

ENTRE TOTS FEM FLORA CATALANA!

Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana.

Grups de treball