Assemblea General de Flora Catalana - 2019

Títol de la notícia
Assemblea General de Flora Catalana - 2019
Data de la notícia
24/11/2019
Notícia

Us informem que el dia 7 de desembre, tindrà lloc l'Assemblea General de Flora Catalana, al centre cívic “La Fàbrica” de Celrà. Tots els socis hi esteu convidats. La Jornada seguirà la següent programació:

9:45 – 10:00. Benvinguda i presentació de la jornada

10:00 – 11:00. Xerrada de presentació: “El nou catàleg de flora”.

La web que substituirà definitivament floractalana.net ja està acabada de desenvolupar, i ja disposa de tota la informació migrada. L’objectiu d’aquesta presentació és donar una visió general de la nova web, totes les seves eines. També s’informarà de l’apagada de floracatalana.net.

11:00 – 12:30. Assemblea general. Amb el següent ordre del dia:

  • Estat de comptes.
  • Evolució de l’associació.
  • Estat dels projectes, exposat per vocalies.
  • Votació per a l’aprovació del Reglament de Règim Intern.
  • Reptes de futur.

12:45 - 13:45. Xerrada etnobotànica. “Flora medicinal catalana”. A càrrec de Santi Jàvega.

Catalunya, amb una gran varietat de relleu i microclimes, ha donat lloc a una flora rica en diversitat. La qual cosa ha ofert, en els diferents indrets del nostre territori, una munió d’espècies que les nostres avantpassats saberen utilitzar en benefici propi. De la mà d’en Santi Jàvega, qui gaudeix d’una dilatada experiència i coneixement d’aquests usos, rebrem part d’aquest coneixement ancestral.

14:00 – 16:00. DINAR DE GERMANOR: podrem dinar plegats en un restaurant proper. El preu del menú oscil·la entre els 15 i 18 € per persona. Qui es vulgui dinar s’ha d’inscriure prèviament enviant un correu electrònic a secretari.floracatalana@gmail.com, abans del dia 30 de novembre.

16:00 – 18:00. Reunió de coordinadors de grups locals. Reunió destinada exclusivament als coordinadors dels grups locals (o persones delegades per aquests). Us hi esperem!

Grups de treball