Presentació del llibre "Plantes de la serra de Queralt"

Títol de la notícia
Presentació del llibre "Plantes de la serra de Queralt"
Data de la notícia
1/9/2019
Notícia

Membres del Grup Local del Berguedà han intervingut en l’elaboració del llibre “Plantes de la serra de Queralt” i us conviden a assistir a la seva presentació, que tindrà lloc el dia 8 de setembre (de 18:30 h a 19:30 h), a l’esplanada del Santuari de Queralt. La presentació anirà a càrrec dels seus autors.

El llibre Plantes de la Serra de Queralt és una aproximació al coneixement de la flora de Queralt, que és una serra situada per damunt de Berga.

El llibre està estructurat en diferents parts : una presentació i una introducció, en que s'expliquen els motius que ens han dut a fer aquest llibre, així com les principals característiques geològiques i de vegetació de la serra. Una segona part correspon a la descripció de les espècies de plantes ,classificades en arbres, arbustos mates ,herbes i lianes. La descripció de les plantes inclou les seves característiques , l'època de floració, els itineraris on es poden trobar , etc. La tercera part del llibre correspon a la descripció de set itineraris distribuïts pel cató sollleil i obac de la serra. En tot ells es fa una descripció de l'itinerari i s'indiquen les espècies de plantes que s'hi poden trobar. Finalment per acabar , podem trobar un glossari botànic , les fonts consultades i un index de noms comuns i científics

Us hi esperem!

Grups locals
Grups de treball