GL del Berguedà

Intridueix alguna parula del títol a cercar
Introdueix paraules que vulguis cercar al text
Títol Text
Sortida de briòfits al Berguedà

El passat dia 1 de juliol, el Grup Local del Berguedà, conjuntament amb el Grup de Treball de Briòfits, varen dur a terme una sortida per estudiar les briòfits (molses, hepàtiques i antocerotes) de la Serra de Queralt, alternant l'estudi en zones d'obaga i solana per tal d'apreciar les diferències de la flora briofítica que s'hi troba. La visita fou guiada pels experts en briòfits Miquel Jover i César Pedrochi. Una sortida enriquidora que permeté als assistents poder iniciar-se en aquest tipus de flora sovint desconeguda.

Adjunt a aquesta notícia hi podreu trobar l'enllaç a les imatges de la sortida.

Briòfits del Berguedà

L'activitat consistirà en l'inici a l'estudi dels briòfits del Berguedà , en concret s'anirà a la Serra de Queralt i s'estudiaran els briòfits que es trobin , primer a l'obaga de la Serra i després al cantó del soleil. Per fer aquesta activitat contarem amb en Miquel Jover i en Cèsar Pedrochi , especialistes en briòfits.

Publicació de la web del Grup Local del Berguedà

Ens plau informar-vos que recentment hem publicat la web del Grup Local del Berguedà de Flora Catalana. Aquesta web s'integra en la web nova de l'associació aprofitant-ne tots els recursos i alhora la complementa. A Flora Catalana estem fent un esforç per modernitzar les nostres plataformes web i posar eines útils i pràctiques a disposició de tots aquells a qui els agraden les plantes. La web del grup local serà una eina molt útil per facilitar la comunicació entre el grup local i els seus membres.

http://www.floracatalana.cat/bergueda.

Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana.