XERRADA: l'arbre, aquest gran desconegut. Estructura, funció i ecologia

Títol de la notícia
XERRADA: l'arbre, aquest gran desconegut. Estructura, funció i ecologia
Data de la notícia
15/02/2023
Notícia

El pròxim divendres, dia 1 de març, a les 18:00 h, el Grup Local del Penedès oferirà una xerrada titulada "XERRADA: l'arbre, aquest gran desconegut. Estructura, funció i ecologia". Es tracta de la xerrada inaugural de l'exposició "Arbres, els gegants del món vegetal", ideada pel Grup Local del Baix Ter i que, en aquesta ocasió, exposa el Grup Local del Penedès a la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell (vegeu notícia de l'exposició).

Més enllà de l'aparença simple i estàtica dels arbres, si ens preocupem per conèixer-los millor, aviat ens adonarem de la meravellosa complexitat que oculten. Endinsant-nos-hi, descobrirem un món extraordinari i força desconegut que ens permetrà donar resposta a moltes preguntes: com és un arbre per dins?, com poden assolir mides descomunals i viure tants anys?, com cooperen amb altres organismes?, es comuniquen? Agregats en boscos, s'ajuden?, com es defensen?, lluiten entre ells?, perquè n'hi ha que perden la fulla i n'hi ha que no?, quins tipus n'existeixen?

En aquesta xerrada intentarem donar resposta a totes aquestes preguntes i més. Vine a descobrir amb nosaltres l'apassionant món dels arbres, t'agradarà!

La xerrada tindrà lloc el divendres, dia 1 de març a les 18:00 h, a la Biblioteca Pública Terra Baixa (C/Major, 18. El Vendrell). Entrada lliure.

Grups locals
Grups de treball