Flor Catalana guia la sortida botànica/etnobotànica i participa en le xerrades del Remeiart 2019

Títol de la notícia
Flor Catalana guia la sortida botànica/etnobotànica i participa en le xerrades del Remeiart 2019
Data de la notícia
9/6/2019
Notícia

Com cada any, el Grup Local del Penedès de Flora Catalana col·labora amb el Remeiart. En aquesta edició, ho fa amb les següents activitats següents que tindran lloc el dia 16 de juny al Castell de Penyafort (Santa Margarida i els Monjos, Alt Penedès).

  • A les 9 h: Ruta botànica/etnobotànica; “Plantes silvestres comestibles”. A càrrec de Francesc Caralt i Maria Tresa Urpí. Durada aproximada de 3 hores.
  • A les 12 h (a l’Espai Foix del Castell de Penyafort): Xerrada: “Fruits i llavors, usos i propietats”. A càrrec de Francesc Caralt. Durada aproximada d’1 hora.
  • A les 13 h (a l’Espai Foix del Castell de Penyafort): Xerrada-Taller «Les plantes remeieres a la farmaciola de casa». A càrrec de M. Pilar López (Piuà). Durada aproximada d’1 hora.

Totes tres activitats tindran lloc el diumenge 16 de juny.

Punt de trobada: Castell de Penyafort (http://remeiart.cat/mes/com-arribar, Santa Margarida i els Monjos), a les hores esmentades.

US HI ESPEREM! NO US HO PERDEU!

PODEU CONSULTAR TOTES LES ACTIVITATS DEL REMEIART Al PROGRAMA QUE S’HA PUBLICAT A LA SEVA WEB: http://remeiart.cat/programa-dactes/, o descarregant els pdf's adjunts a aquest document.

Nota: Per a la ruta botànica/etnobotànica, cal portar roba còmoda i aigua. També seria recomanable no portar mascotes. Els menors han d'anar acompanyats d'un adult.

LA SORTIDA ÉS PER PROPI COMPTE I RISC. Qualsevol consulta relacionada amb l'activitat: penedes.floracatalana@gmail.com

Grups locals
Grups de treball