Segona xerrada a Món Tocat. Usos de les plantes i taller de morfologia.

Títol de la notícia
Segona xerrada a Món Tocat. Usos de les plantes i taller de morfologia.
Data de la notícia
5/6/2019
Notícia

El dia 3 de juny va tenir lloc la segona xerrada a Món Tocat, en la que es va parlar dels usos de les plantes i, més tard, es van dur a terme pràctiques per a observar la morfologia de flors pertanyents a les famílies de les compostes, convolvulàcies, escrofulariàcies, malvàcies i labiades. La lupa binocular, va obrir un nou horitzó, un món desconegut, a tots els assistents. L'hora de plegar es va endarrerir considerablement absorts per l'interès i les preguntes que, de manera contínua, s'anaven generant. Veritablement, una experiència molt agradable.

El Grup Local del Penedès de Flora Catalana, col·labora amb l'associació Món Tocat fent-hi unes xerrades sobre plantes. L'associació Món Tocat és una associació nascuda al Penedès per ajudar a les persones amb TOC (Trastorn Obsessiu Compulsiu), però a la que cada cop més hi acudeixen persones d'arreu de Catalunya. El Grup Local del Penedès de Flora Catalana, contribueix a ajudar a les persones afectades d'aquest trastorn fent, desinteressadament, un cicle de xerrades/tallers amb la finalitat de despertar l'interès dels assistents per les plantes, la qual cosa pot ser beneficiosa per ells.

Adjunt a aquesta notícia hi trobareu l'enllaç per veure les imatges de la xerrada, així com l'enllaç a la notícia de la xerrada anterior.

Grups locals
Grups de treball