Curs d'introducció a les famílies botàniques i la determinació d'espècies

Títol de la notícia
Curs d'introducció a les famílies botàniques i la determinació d'espècies
Data de la notícia
04/03/2019
Notícia

El Grup Local del Penedès organitza el “Curs d'introducció a les famílies botàniques i la determinació d'espècies”, al qual esteu tots convidats. L’assistència al curs és gratuïta, però requereix inscripció previa perquè les places són limitades.

Vegeu els detalls del curs (horaris, temaris, etc.) i inscripcions a:

http://www.floracatalana.cat/drupal843/aprendre/cursos/cursos/2019004

Aquest curs pretén donar una visió panoràmica de les principals famílies botàniques i introduir els assistents en el món de les claus dicotòmiques, per arribar a determinar espècies. És un curs de caire bàsic i introductori que es divideix en 5 jornades, la final de les quals és una sortida d’un matí complet. Les altres quatre jornades s’estructuren en una sessió teòrica acompanyada d’una sortida al matí, que té com a objectiu conèixer algunes famílies botàniques, mentre que a la tarda es duran a terme una sèrie de tallers que pretenen introduir els participants en el món de les claus dicotòmiques per arribar a la determinació d’espècies.

El curs s’ha organitzat d’aquesta manera perquè aquelles persones que només vulguin assistir a la formació sobre famílies botàniques poden venir només al matí.

Grups locals