1r concurs de fotografia

Codi concurs
CNRS-0000001
Nom
1r. concurs de fotografia
Data inici convocatòria
01/05/2020
Data final convocatòria
30/09/2020
Descripció
CONCURS AJORNAT PER CAUSA DE LA PANDÈMIA

El primer concurs fotogràfic de Flora Catalana neix amb la voluntat de catalitzar un punt de col·laboració social, en què els participants vetllin per aconseguir imatges interessants per enriquir el catàleg de flora, alhora que es preocupin per l'estètica de la fotografia. Participant en el concurs s'ajuda a enriquir el catàleg de flora de l'associació.

Bases del concurs
 1. Tema: imatges de les plantes que es fan a Catalunya. S'estableixen dues modalitats temàtiques en què es pot participar:
  1. GENERAL. Fotografia general.
  2. MACRO. Fotografia macro.
 2. Concursants: socis de Flora Catalana afeccionats a la fotografia (fer-se'n soci no comporta cap despesa ni obligació).
 3. Obres: cada participant podrà presentar fins a un màxim de 4 fotografies en cadascuna de les modalitats.
 4. Criteris de valoració: es considerarà tant el valor artístic de la fotografia com l’interès botànic de la planta fotografiada.
 5. Format: en suport digital en format JPG amb una resolució mínima de 1920 x 1080 píxels . El fitxers s’han d’anomenar amb el nom científic de la planta fotografiada.
 6. Jurat:
  1. Juan Ramón Elías Ibáñez – Federació Catalana de Fotografia
  2. Josep Lluís Roig Rodríguez – Federació Catalana de Fotografia
  3. Marc Solà Soriano – Flora Catalana – Federació Catalana de Fotografia
  4. Linus Urpí Ivern – Flora Catalana
 7. Veredicte: les votacions del jurat seran secretes i les decisions s’adoptaran per majoria de vots, segons el seu reglament privat. El veredicte del jurat serà inapel·lable.
 8. Inscripció: prement el botó “INSCRIU-T'HI” del menú lateral i emplenant el formulari que hi apareix.
 9. Data límit d'admissió: abans de les 24h del dia 30 de setembre de 2020
 10. Deliberació: el jurat valorarà les fotografies sense conèixer el nom dels respectius autors.
 11. Veredicte: es publicarà al web de l’associació el 30 d'octubre de 2020
 12. Premis: primer, segon i tercer premi per modalitat. Les fotografies premiades seran publicades a la revista Milfulles i al web de Flora Catalana, amb reconeixent explícit dels respectius autors.
 13. Accèssit: les imatges que tinguin suficient qualitat, a criteri del Jurat, i siguin d’interès, seran publicades al Catàleg de Flora de l’associació.
 14. Eliminació: s’eliminaran totes les fotografies presentades a concurs que no obtinguin premi ni accèssit.
 15. Propietat: els autors garanteixen la propietat de les fotografies presentades i sense cap dret d’altres persones.
 16. Cessió dels drets: els autors cedeixen les seves fotografies a Flora Catalana, qui podrà fer-ne us reconeixent l’autoria de cada fotografia i sempre que la finalitat no tingui cap interès comercial. Les fotografies de fulles més ben qualificades, de qualsevol de les dues categories, seran facilitades al Grup Local del Baix Ter per tal que, amb elles, confeccionin cartells per ampliar l’exposició de fulles que han preparat. Qualsevol altre grup local de Flora Catalana podrà utilitzar imatges del concurs si desitja preparar alguna exposició.
 17. Acceptació de les bases: la participació en el concurs comporta l’acceptació plena d’aquestes bases i la renúncia a qualsevol reclamació legal. Flora Catalana serà l’única facultada per resoldre els casos no previstos.
 18. Compliment de les bases: Flora Catalana es reserva el dret de no acceptar les fotografies que no compleixin les condicions exigides pel concurs.
INSCRIU-T'HI
Inscriu-te al concurs
PREMIS
Fotografies premiades
FOTOGRAFIES
Fotografies participants

2019-04-29-10.56.56 ZS PMax_0.jpg

SileneDioica9999.jpg

Solanum9999.JPG

flor999.JPG

lemnaMinor.JPG