Presentació del projecte Flora de Riells i Viabrea

Títol
Presentació del projecte Flora de Riells i Viabrea
Data
14/11/2021
Text

Divendres 19 de novembre a les 19h. al Casal del Poble, Plaça de la Vila, es presentarà el projecte Flora de Riells i Viabrea.

Aquest projecte, dirigit pels especialistes en botànica Pere Barnola, Josep Gesti i Josep M. Panareda, es duu a terme amb la participació dels membres del Grup Local de Flora Catalana del Baix Montseny i de totes les persones interessades en el coneixement i la difusió dels molt diversos aspectes de la rica flora del municipi de Riells i Viabrea.

La web del projecte, facilitada per l’Ajuntament i direccionada des de la seva web, recollirà de manera accessible i entenedora la distribució, la descripció, les fotografies i les referències històriques i culturals de cadascuna de les més de mil espècies identificades en el municipi.

Aquesta completa informació de caràcter local, en construcció per a cada espècie, es complementa ja amb els enllaços a altres fonts d’informació de caràcter més general i tècnic, com floracatalana.cat.

Amb la presentació i explicació del funcionament de la pàgina web del projecte, ja plenament operatiu, esperem facilitar la seva utilització ciutadana, així com obtenir la participació de tothom que hi estigui interessat. Fem públic el nostre agraïment als més de 20 fotògrafs i a tots els altres col·laboradors que han fet possible la posada en marxa d’aquest projecte.