Publicació del número 7 de Milfulles

Títol de la notícia
Publicació del número 7 de Milfulles
Data de la notícia
19/12/2022
Notícia

Acabem de publicar el SETÈ número de la revista Milfulles (la revista de Flora Catalana) a la web de la nostra associació .

http://www.floracatalana.cat/drupal843/milfulles/numeros/num7

A l’enllaç veureu que us podeu descarregar un “pdf” amb tota la revista complerta. Alhora, a la pestanya “Articles”, podeu trobar-hi els “pdf” de cada article per separat, la qual cosa facilita la descàrrega de la revista (especialment si no disposeu de massa ample de banda). A l’última pestanya, anomenada “Crèdits”, hi podreu trobar el nom de totes les persones que han col·laborat en l’elaboració d’aquest número (fent-hi clic podreu consultar el seu perfil).

En aquesta ocasió, la revista ve acompanyada d'un interessant suplement sobre el Jardí Botànic de Barcelona.

FEM-LA CÓRRER! (COMPARTIU-LA o REENVIEU-LA)

Serà la manera que la nostra feina, la feina de tots, sigui en benefici de tothom. Per reenviar la revista a terceres persones no heu d’adjuntar els pdf’s en un correu, per la seva mida us donaria veritables problemes. La manera més simple i més efectiva de compartir la revista és copiar el següent enllaç al correu electrònic o xarxa social que feu servir per reenviar-la:

http://www.floracatalana.cat/drupal843/milfulles/numeros/num7

És important destacar que els lectors pdf on-line no són capaços de reproduir la qualitat complerta de la revista. Per veure l'edició en la qualitat original recomanem descarregar la revista i obrir-la amb Adobe Acrobat Reader.

Si esteu interessats en veure els número anteriors de Milfulles, podeu accedir-hi i descarregar-los a:

http://www.floracatalana.cat/drupal843/milfulles/numeros

Esperem i desitgem que aquest número us agradi!