GL del Maresme

Intridueix alguna parula del títol a cercar
Introdueix paraules que vulguis cercar al text
Títol Text
Presentació del Grup Local del Maresme

Un grup local més està arrancant la seva activitat dins Flora Catalana. En aquest cas es tracta del Grup Local del Maresme, recentment reactivat per un grup de persones amb empenta i ganes de divulgar el coneixement de la flora maremesenca. Com a primera activitat, han organitzat un jornada de presentació, en la que pretenen donar a conèixer l'associació Flora Catalana i, particularment, el Grup Local del Meresme. 

Vegeu els detalls de l'activitat a: http://www.floracatalana.cat/drupal843/node/1489

La jornada de presentació s'iniciarà amb la intervenció del president de Flora Catalana qui, d'una manera molt gereral, explicarà la finalitat de l'associació, com s'organitza, la web, la revista i les eines disponibles per tal de divulgar el coneixement de la nostra flora. A continuació, Carme Buxalleu farà una pinzellada dels diferents ambients maresmencs i llur flora associada, sota el títol de "Una ullada botànica al Maresme". I, per acabar, Susanna Arjalaguer durà a terme un taller per tal de conèixer els usos d'algunes plantes maresmenques, amb el títol de "Mira, olora, tasta herbes remeieres ben properes".

Horari: de 10 a 13h.

Presentació del Grup Local del Maresme de Flora Catalana

Jornada de presentació del Grup Local de Flora Catalana al Maresme, amb la intervenció del seu president, Francesc Caralt, qui ens explicarà la finalitat de l'associació, com s'organitza, la web, la revista i les eines disponibles per tal de divulgar el coneixement de la nostra flora. A continuació, Carme Buxalleu farà una pinzellada dels diferents ambients maresmencs i llur flora associada, sota el títol de "Una ullada botànica al Maresme". I per acabar, Susanna Arjalaguer durà a terme un taller per tal de conèixer els usos d'algunes plantes maresmenques, amb el títol de "Mira, olora, tasta herbes remeieres ben properes".

Horari: de 10 a 13h.

Publicació de la Web del Grup Local del Maresme

Ens plau informar-vos que recentment hem publicat la web del Grup Local del Maresme de Flora Catalana. Aquesta web s'integra amb la web nova de l'associació aprofi-tant-ne tots els recursos alhora que la complimenta. A Flora Catalana estem fent un esforç per modernitzar les nostres plataformes web i posar eines útils i pràctiques a disposició de tots aquells a qui els agraden les plantes. La web del grup local serà una eina molt útil per facilitar la comunicació entre el grup local i els seus membres.

http://www.floracatalana.cat/maresme

Viu, aprèn i gaudeix amb la nostra flora
Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana