Maquetador

Intridueix alguna parula del títol a cercar
Introdueix paraules que vulguis cercar al text
Títol Text
Sílvia Molera Reig

El meu nom és Silvia Molera, em dedico a les pàgines web, i al disseny editorial.

Envoltada en aquests temes informàtics per circumstàncies de la vida, he acabat fent de "mama" informàtica de moltes persones.

Amb estudis universitaris, experiència en el sector dels serveis informàtics, especialista en continguts multimèdia, tinc extensos coneixements sobre la Web Social i estic convençuda que la formació no acaba mai, sóc una gran consumidora d'informació i de formació, sempre en constant aprenentatge .

Adapto el meu coneixement a les realitats, les circumstàncies i les necessitats de petits empresaris i professionals autònoms. Webmaster de diversos llocs, col·laboro donant-los suport en qüestions relacionades amb Internet, programes informàtics, Xarxes Socials i ordinadors.

Especialitats: Disseny i gestió web. Maquetadora de llibres impresos i digitals. Formadora en TIC, Wordpress i Mitjans socials.

Actualment treballo com a maquetadora web a Volcanic Internet d'Olot, embolcallada d'un gran equip de professionals.

Aleix Joaquim Díaz
Anna Carreras Junqué

Natura i llibres des de sempre. Les dues “aficions” devien estar ja en el meu ADN. Natura per gaudir-la; necessitat d’estar-hi a prop. Llibres per ells mateixos, per l’olor que desprenen, per la sensacions que sento quan els tinc a les mans i pel que transmeten en els seus continguts.

Sense preveure-ho la meva vida laboral va estar dedicada completament a les arts gràfiques en tots els seus processos. M’hi vaig trobar. Ara estic jubilada.

Soc membre del Grup Local “Baix Ter” de Flora Catalana.

Francesc Caralt Rafecas

Sóc una persona polifacètica, nascuda a El Vendrell l’any 1.969, amb una formació de doble cara: tècnica i científica. La cara tècnica es fonamenta amb la formació en Enginyeria T. De Telecomunicació (UPC, 1989-1994; homologada l’any 2016 a Grau en Enginyeria de Telecomunicació), i es complementa amb tres especialitzacions posteriors: Màster en Enginyeria del Software (UPC, 1994-1996), Màster en Producció Automatitzada i Robòtica (UPC, 1995-1997) i Màster Internacional en Software Lliure, especialitzat en Desenvolupament d’Apliacions (UOC, 2003-2005).

Pel que fa a la vessant científica, vaig començar cursant el primer cicle de la Llicenciatura de Ciències químiques (UNED, 1998-2001), poc després vaig cursar els estudis de Naturopatia (CENSANA, 2002-2006), especialitzant-me en teràpies cos-ment i, més endavant, completant el Bachelor of Sciences in Biology & Biochemistry, especialitzant-me en botànica (BIU, 2008-2013). Actualment estic cursant un programa de Doctorat en Bioinformàtica i Biologia Comutacional (BIU) que aconsegueix integrar la meva formació científica amb la tècnica.

Laboralment, he treballat com a pagès, jardiner i donant classes de repàs mentre estudiava. He estat professor universitari (Escola Universiària Santa Maria del Mar, adscrita a la URV), impartint assignatures d’informàtica, des de l’any 1997 al 2002. A partir de l’any 1993 i fins l’actualitat estic treballant al Consell Comarcal del Baix Penedès ocupant, actualment, el càrrec de Cap del Departament de Tecnologia i Manteniment. Per la tasca realitzada durant 25 anys al meu lloc de treball, em concedeixen el premi al Reconeixement Per la meva Trajectòria Professional al Congrés LocalTIC de l’any 2018.

He col·laborat en activitats sense ànim de lucre; com a director de tres esbarts dansaires des de l’any 1989 al 1999, participant en un projecte Europeu per a la recerca en la producció de Bonsai de qualitat, i durant els últims anys a Flora Catalana. En aquesta última associació, des de setembre de 2017, ocupo el càrrec de President.

Sóc coautor de la primera edició del llibre “Labview, programación gráfica para el control de instrumentación” (capítol 11) i del llibre “Flora Medicinal del Penedès. Plantes remeires de camps, vinyes i marges”.

Francesc Caralt Lluch

Sóc estudiant de batxillerat. M'agraden la biologia, i col·laboro amb Flora Catalana fent feines de maquetació. També m'agrada el Handbol i jugo a la lliga juvenil catalana 2a. divisió.