GT Maquetació

Intridueix alguna parula del títol a cercar
Introdueix paraules que vulguis cercar al text
Títol Text
Publicació del Número 3 de Milfulles

Acabem de publicar el TERCER número de la revista Milfulles (la revista de Flora Catalana) a la web de la nostra associació.

http://www.floracatalana.cat/drupal843/milfulles/numeros/num3

A l’enllaç veureu que us podeu descarregar un “pdf” amb tota la revista complerta. Alhora, a la pestanya “Articles”, podeu trobar-hi els “pdf” de cada article per separat, la qual cosa facilita la descàrrega de la revista (especialment si no disposeu de massa ample de banda). A l’última pestanya, anomenada “Crèdits”, hi podreu trobar el nom de totes les persones que han col·laborat en l’elaboració d’aquest número (fent-hi clic podreu consultar el seu perfil).

FEM-LA CÓRRER! (COMPARTIU-LA o REENVIEU-LA)

Serà la manera que la nostra feina, la feina de tots, sigui en benefici de tothom. Per reenviar la revista a terceres persones no heu d’adjuntar els pdf’s en un correu, per la seva mida us donaria veritables problemes. La manera més simple i més efectiva de compartir la revista és copiar el següent enllaç al correu electrònic que feu servir per reenviar-la:

http://www.floracatalana.cat/drupal843/milfulles/numeros/num3

És important destacar que els lectors pdf on-line no són capaços de reproduir la qualitat complerta de la revista. Per veure l'edició en la qualitat original recomanem descarregar la revista i obrir-la amb Adobe Acrobat Reader.

Si esteu interessats en veure els número anteriors de Milfulles, podeu accedir-hi i descarregar-los a:

http://www.floracatalana.cat/drupal843/milfulles/numeros

Publicació del Número 2 de MIlfulles

Acabem de publicar el SEGON número de la revista Milfulles (la revista de Flora Catalana) a la web de la nostra associació.

http://www.floracatalana.cat/drupal843/milfulles/numeros/num2

A l’enllaç veureu que us podeu descarregar un “pdf” amb tota la revista complerta, alhora que també, a la pestanya “Articles”, podeu trobar-hi els “pdf” de cada article per separat, la qual cosa facilita la descàrrega de la revista (especialment si no disposeu de massa ample de banda). A l’última pestanya, anomenada “Crèdits”, hi podreu trobar el nom de totes les persones que han col·laborat en l’elaboració d’aquest número (fent-hi clic podreu consultar el seu perfil).

Adjuntem a aquest número de Milfulles, un suplement molt interessant sobre etnobotànica. Amb la publicació de la nostra revista, volem fer arribar el saber de les plantes i el seus usos a la nostra societat, creiem que amb això podem fer una labor de conscienciació i difusió que no té preu i que, de ben segur, contribuirà a la preservació del nostre patrimoni natural i ètnic. Per a que aquesta difusió sigui el més efectiva possible, us demanem que reenvieu la nostra revista al màxim nombre de persones/entitats.

FEM-LA CÓRRER!

Serà la manera de que la nostra feina, la feina de tots, sigui en benefici de tothom. Per reenviar la revista a terceres persones no heu d’adjuntar els pdf’s en un correu, per la seva mida us donaria veritables problemes. La manera més simple i més efectiva de compartir la revista és posar l’enllaç web següent al correu electrònic que feu servir per difondre-la:

http://www.floracatalana.cat/drupal843/milfulles/numeros/num2

És important destacar que els lectors pdf on-line no són capaços de reproduir la qualitat coplerta de la revista. Per veure l'edició en la qualitat original recomanem descarregar la revista i obrir-la amb Adobe Acrobat Reader.

Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana

Sílvia Molera Reig

El meu nom és Silvia Molera, em dedico a les pàgines web, i al disseny editorial.

Envoltada en aquests temes informàtics per circumstàncies de la vida, he acabat fent de "mama" informàtica de moltes persones.

Amb estudis universitaris, experiència en el sector dels serveis informàtics, especialista en continguts multimèdia, tinc extensos coneixements sobre la Web Social i estic convençuda que la formació no acaba mai, sóc una gran consumidora d'informació i de formació, sempre en constant aprenentatge .

Adapto el meu coneixement a les realitats, les circumstàncies i les necessitats de petits empresaris i professionals autònoms. Webmaster de diversos llocs, col·laboro donant-los suport en qüestions relacionades amb Internet, programes informàtics, Xarxes Socials i ordinadors.

Especialitats: Disseny i gestió web. Maquetadora de llibres impresos i digitals. Formadora en TIC, Wordpress i Mitjans socials.

Actualment treballo com a maquetadora web a Volcanic Internet d'Olot, embolcallada d'un gran equip de professionals.

Aleix Joaquim Díaz
Anna Carreras Junqué

Natura i llibres des de sempre. Les dues “aficions” devien estar ja en el meu ADN. Natura per gaudir-la; necessitat d’estar-hi a prop. Llibres per ells mateixos, per l’olor que desprenen, per la sensacions que sento quan els tinc a les mans i pel que transmeten en els seus continguts.

Sense preveure-ho la meva vida laboral va estar dedicada completament a les arts gràfiques en tots els seus processos. M’hi vaig trobar. Ara estic jubilada.

Soc membre del Grup Local “Baix Ter” de Flora Catalana.

Col·laborador històric de prova
Francesc Caralt Rafecas

Sóc una persona polifacètica, nascuda a El Vendrell l’any 1.969, amb una formació de doble cara: tècnica i científica. La cara tècnica es fonamenta amb la formació en Enginyeria T. De Telecomunicació (UPC, 1989-1994; homologada l’any 2016 a Grau en Enginyeria de Telecomunicació), i es complementa amb tres especialitzacions posteriors: Màster en Enginyeria del Software (UPC, 1994-1996), Màster en Producció Automatitzada i Robòtica (UPC, 1995-1997) i Màster Internacional en Software Lliure, especialitzat en Desenvolupament d’Apliacions (UOC, 2003-2005).

Pel que fa a la vessant científica, vaig començar cursant el primer cicle de la Llicenciatura de Ciències químiques (UNED, 1998-2001), poc després vaig cursar els estudis de Naturopatia (CENSANA, 2002-2006), especialitzant-me en teràpies cos-ment i, més endavant, completant el Bachelor of Sciences in Biology & Biochemistry, especialitzant-me en botànica (BIU, 2008-2013). Actualment estic cursant un programa de Doctorat en Bioinformàtica i Biologia Comutacional (BIU) que aconsegueix integrar la meva formació científica amb la tècnica.

Laboralment, he treballat com a pagès, jardiner i donant classes de repàs mentre estudiava. He estat professor universitari (Escola Universiària Santa Maria del Mar, adscrita a la URV), impartint assignatures d’informàtica, des de l’any 1997 al 2002. A partir de l’any 1993 i fins l’actualitat estic treballant al Consell Comarcal del Baix Penedès ocupant, actualment, el càrrec de Cap del Departament de Tecnologia i Manteniment. Per la tasca realitzada durant 25 anys al meu lloc de treball, em concedeixen el premi al Reconeixement Per la meva Trajectòria Professional al Congrés LocalTIC de l’any 2018.

He col·laborat en activitats sense ànim de lucre; com a director de tres esbarts dansaires des de l’any 1989 al 1999, participant en un projecte Europeu per a la recerca en la producció de Bonsai de qualitat, i durant els últims anys a Flora Catalana. En aquesta última associació, des de setembre de 2017, ocupo el càrrec de President.

Sóc coautor de la primera edició del llibre “Labview, programación gráfica para el control de instrumentación” (capítol 11) i del llibre “Flora Medicinal del Penedès. Plantes remeires de camps, vinyes i marges”.

Francesc Caralt Lluch

Sóc estudiant de batxillerat. M'agraden la biologia, i col·laboro amb Flora Catalana fent feines de maquetació. També m'agrada el Handbol i jugo a la lliga juvenil catalana 2a. divisió.