Sortida botànica a Els Gorgs Blaus

Mapa localització

Títol activitat
Sortida botànica a Els Gorgs Blaus (Monistrol de Calders)
Descripció activitat

A primera hora anirem a observar la flora de la vall de la riera de la Golarda (o riera de Marfà) a Monistrol de Calders (https://goo.gl/maps/Z5wvtYVCfi12), abans de tornar a Castellterçol a estudiar alguna de les plantes trobades. També aprendrem a determinar-les. (veure activitat següent del mateix dia).

1a hora de trobada: a les 08:00 al aparcament del CAP de Castellterçol https://goo.gl/maps/fjNUeDN7c8M2

Anirem amb cotxe per carretera cap a Monistrol de Calders fins agafar la pista que ens portarà als Gorgs Blaus. Passejarem per la vall de la riera de la Golarda (o riera de Marfà).

2a hora de trobada: a les 08:25 a la cruïlla entre la carretera Monistrol de Calders - Calders i la pista que ens portarà als Gorgs Blaus. https://goo.gl/maps/GGzns2wRxRQ2 per qui vagi directament.

Iniciarem la tornada a les 11:15 aprox. per encadenar amb la segona activitat d’estudi i determinació de plantes que comença a les 12 h. (veure activitat següent del mateix dia)

Nota:
Portar roba i calçat còmode, gorra o barret, aigua i crema de protecció solar. També es recomana no portar mascotes. Els menors han d'anar acompanyats d'un adult.
LA SORTIDA ÉS PER PROPI COMPTE I RISC

Data de l'activitat
29/07/2018
Lloc activitat
Els Gorgs Blaus (Monistrol de Calders)
Hora de trobada
A les 8:00h.
Lloc de trobada
A l'aparcament del CAP de Castellterçol
Dades de contacte
moianes.floracatalana@gmail.com
Grups locals implicats
Grups de treball