Flora Catalana a Telegram. Parlem sobre els usos de les plantes.

Títol de la notícia
Flora Catalana a Telegram. Parlem sobre els usos de les plantes.
Data de la notícia
14/01/2020
Notícia

Recentment hem posat en xarxa social de Telegram de Flora Catalana, nascuda per compartir el coneixement sobre els usos de les plantes. Apunta-t’hi

Fa un parell de setmanes, aproximadament, vàrem inaugurar una nova xarxa social a Telegram (Flora Catalana a Telegram) pensada per proposar i debatre els usos de les plantes. Després d’aquest breu període s’ha establert ja una nombrosa comunitat de persones que han anat aportant el seu coneixement sobre la primera planta que hem treballat conjuntament (el pixallits, Taraxacum officinale). Pels que hem participat en aquest grup de Telegram durant aquests dies, l’experiència ha estat molt enriquidora i, mica en mica, hem anant aprenent molt sobre aquesta espècie: propietats medicinals i contraindicacions, com cultivar-la i com actua com a bioindicador de sòl, receptes de cuina, creences o tradicions relacionades etc... Un seguit de coneixement que estem recollint en un document que publicarem, en breu, en el mateix grup i que serà resultat del coneixement de tots, alhora que encetarem el debat sobre una altra planta.

Et convidem a participar en aquesta agradable experiència. Com més serem, més aprendrem! Del compartiment dels nostres coneixements en sorgirà un millor comprensió de la planta per tots els que hi participem. Per afegir-te al nostre grup de Telegram ho pots fer a través del següent enllaç: 

https://t.me/joinchat/K0birxxricH1T6khsh0CLg

 

T’hi esperem!

Grups de treball