Curs de fotografia digital de natura

Títol de la notícia
Curs de fotogradia digital de natura
Data de la notícia
01/08/2020
Notícia

En aquest curs, que comença el dia 12 de setembre de 2020, s’oferirà una visió teòrica de les tècniques de fotografia digital, per acabar centrant-nos amb la fotografia de macro. Curs a Flor@ula amb sortida de camp al finalitzar-lo.

En aquest curs s’oferirà una visió teòrica de les tècniques de fotografia digital, per acabar centrant-nos amb la fotografia de macro; descrivint les seves principals característiques. El curs tindrà també una part més pràctica on es durà a terme fotografia de natura usant les tècniques estudiades aplicant-les a fotografia d’estudi i fotografia de camp. El curs preveu una sortida de camp, el dia 17 d'octubre per posar en pràctica col·lectivament els coneixements adquirits al llarg del curs.

Flora Catalana proporcionarà un certificat d'aprofitament del curs a aquells assistents al curs que duguin a terme els exercicis pràctics que es proposen en el curs.

Per veure tota la informació sobre el curs o inscriure-t'hi: http://www.floracatalana.cat/drupal843/aprendre/cursos/cursos/2020004

Si t'agrada la fotografia digital i la natura, aquesta és una bona manera d'iniciar-te en les tècniques fotogràfiques que et permetran gaudir-ne.

Grups de treball