Publicació del Número 4 de MIlfulles

Títol de la notícia
Publicació del Número 4 de MIlfulles
Data de la notícia
24/03/2020
Notícia

Acabem de publicar el QUART número de la revista Milfulles (la revista de Flora Catalana) a la web de la nostra associació.

http://www.floracatalana.cat/drupal843/milfulles/numeros/num4

A l’enllaç veureu que us podeu descarregar un “pdf” amb tota la revista complerta. Alhora, a la pestanya “Articles”, podeu trobar-hi els “pdf” de cada article per separat, la qual cosa facilita la descàrrega de la revista (especialment si no disposeu de massa ample de banda). A l’última pestanya, anomenada “Crèdits”, hi podreu trobar el nom de totes les persones que han col·laborat en l’elaboració d’aquest número (fent-hi clic podreu consultar el seu perfil).

En aquesta ocasió, la revista ve acompanyada d'un interessant suplement sobre diversos itineraris del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

FEM-LA CÓRRER! (COMPARTIU-LA o REENVIEU-LA)

Serà la manera que la nostra feina, la feina de tots, sigui en benefici de tothom. Per reenviar la revista a terceres persones no heu d’adjuntar els pdf’s en un correu, per la seva mida us donaria veritables problemes. La manera més simple i més efectiva de compartir la revista és copiar el següent enllaç al correu electrònic que feu servir per reenviar-la:

http://www.floracatalana.cat/drupal843/milfulles/numeros/num4

És important destacar que els lectors pdf on-line no són capaços de reproduir la qualitat complerta de la revista. Per veure l'edició en la qualitat original recomanem descarregar la revista i obrir-la amb Adobe Acrobat Reader.

Si esteu interessats en veure els número anteriors de Milfulles, podeu accedir-hi i descarregar-los a:

http://www.floracatalana.cat/drupal843/milfulles/numeros

Degut a la situació de pandèmia que vivim, des de Flora Catalana us recordem que la millor manera per contribuir a solucionar-ho és que ens quedem a casa i que fem cas de les recomanacions que govern i sector sanitari ens fan. Desitgem que, aquest número de Milfulles, ajudi a fer més lleuger el confinament.

Grups de treball