Assemblea General 2019

Títol de la notícia
Assemblea General 2019
Data de la notícia
16/12/2019
Notícia

El passat dissabte, dia 7 de desembre, al Centre Cultural “La Fàbrica” de Celrà, es va celebrar l’Assemblea General de Flora Catalana de l'any 2019. Va ser una jornada molt profitosa en la que va destacar la col·laboració i aportació dels socis assistents. Una jornada molt enriquidora tant des del punt de vista personal com des del punt de vista de l’associació.

Des del punt de vista personal, tots ens vàrem poder enriquir del coneixement que en Santi Jàvega ens transmeté. La seva xerrada sobre la flora medicinal de Catalunya, fou una demostració del seu saber, així com de la seva capacitat de síntesi i comunicació. Una tasca que dugué a terme de manera totalment desinteressada, la qual cosa li agraïm, de cor, des de Flora Catalana.

Des del punt de vista de l’associació, l’enriquiment vingué de la mà de la nova web del catàleg de flora vascular. Una tasca de més de dos anys de desenvolupament que conclourà, en breu, amb la substitució del catàleg floracatalana.net pel nou. Després de veure’n els detalls, des del punt de vista d’usuari, es procedí l debat i aprovació del Reglament de Règim Intern de l’associació. Un debat llarg condicionat per les diferents interpretacions de l’articulat que, finalment ens dugué, a tots, a bon port. Aquest reglament esdevé un avenç per l’associació doncs principalment proporciona:

  • Un model organitzatiu a l’associació basat en grups de treball i grups locals.
  • Un model territorial clarament definit pels grups locals.
  • Un model de finançament que recolza i potència l’autonomia dels grups locals.
  • Un marc d’actuació que garanteix el compliment dels objectius de l’associació.

El nostre agraïment a tots els assistents per la seva presència i les seves aportacions.

Grups de treball