Taller de determinació i sortida al Montnegre

Mapa localització

Cartells o imatges
Títol activitat
Taller de determinació i sortida al Montnegre
Descripció activitat

El proper 30 de juny es durà a terme, en el marc incomparable del Montnegre, un taller de determinació de flora juntament amb una sortida botànica. En el curs, primer de tot, es mostraran les eines –i llurs funcionaments- necessàries per tal de poder determinar la flora que ens envolta i, seguidament, es determinaran algunes espècies.

La sortida consistirà en un petit recorregut d’identificació específica així com d’identificació d’algunes famílies botàniques; també servirà per aclarir alguns conceptes botànics apareguts durant el procés de determinació.

El taller començarà a les 9h i acabarà (aproximadament) a les 11h, mentre que la sortida començarà a les 11h i acabarà cap a les 13h.

DEGUT A L'ONADA DE CALOR QUE ESTEM PATINT, S'HA DECIDIT CANVIAR L'ORDRE DE LES DUES ACTIVITATS, PER TAL DE FER LA SORTIDA A L'HORA DE MENYS INTENSITAT DE CALOR. AIXÍ DONCS: DE 9h. a 11h. TINDRÀ LLOC LA SORTIDA, I EL TALLER ES FARÀ DE 11h. A 13h. DISCULPEU EL CANVI D'ÚLTIMA HORA, PERÒ ENTENEM QUE ÉS PRIORITARI EL CANVI PER NO COMPROMETRE LA SALUT DELS ASSISTENTS.

Data de l'activitat
30/6/2019
Lloc activitat
Allotjament rural Masia Can Pica, Hortsavinyà (Tordera)
Hora de trobada
A les 9:00 h.
Lloc de trobada
Allotjament rural Masia Can Pica, Hortsavinyà (Tordera)
Dades de contacte
maresme.floracatalana@gmail.com
Grups locals implicats
Grups de treball