Taller d’estudi i determinació de plantes (07/11/2021)

Mapa localització

Títol activitat
Taller d’estudi i determinació de plantes (07/11/2021)
Descripció activitat

A continuació de la sortida a la Ginebreda (veure activitat anterior del mateix dia), un reduït grup d’assistents ens reunirem a l’Espai de Lectura, per dur a terme el taller on estudiarem i determinarem alguna de les plantes trobades a la sortida del mateix dia a primera hora. L’aforament del local serà establert per l’Ajuntament el dia anterior.

L’ordre d’inscripció fixarà les persones que podran assistir presencialment, fins completar l’aforament del local. La resta hauran de seguir el taller pel canal privat de You Tube. Per accedir-hi caldrà clicar el botó “Transmissió en directe” de la página web del Grup Local del Moianès

LES PERSONES QUE VULGUIN ASSISTIR PRESENCIALMENT, HAURAN D'INSCRIURE'S COM S'EXPLICA A CONTIUACIÓ, LES QUI VULGUIN ASSISTIR A LA TRANSMISSIÓ PER STREAMING (CANAL YouTube) NO S'HAURAN D'INSCRIURE (L'ASSISTÈNCIA, EN AQUEST CAS, ÉS LLIURE)

Per afavorir la contenció del brot epidèmic de l'actual pandèmia s’adoptaran les MESURES PERSONALS D’HIGIENE I PREVENCIÓ DAVANT DE LA COVID-19. A més, qui vulgui participar-hi HAURÀ D'INSCRIURE-S'HI MITJANÇANT LA WEB DEL GRUP LOCAL, ACCEPTANT EL PROTOCOL QUE FLORA CATALANA HA ESTABLERT I ASSUMINT LA RESPONSABILITAT DAVANT EL POSSIBLE RISC DE CONTAGI.

Per inscriure's cal accedir a la web del grup local 
o bé directament a l'enllaç habilitat amb aquesta finalitat prement aquí
 

Data de l'activitat
07/11/2021
Lloc activitat
A l’Espai de Lectura, a la plaça Vella de Castellterçol + Canal privat You Tube
Hora de trobada
A les 12:00 h.
Lloc de trobada
A l’Espai de Lectura, a la plaça Vella de Castellterçol + Canal privat You Tube
Dades de contacte
moianes.floracatalana@gmail.com
Grups locals implicats
Grups de treball