27.2024.-Cuina fàcil amb plantes silvestres comestibles molt comunes

Codi del Curs (referència per a la inscripció)
27.2024
Interacció
EN DIRECTE
Títol del curs
Cuina fàcil amb plantes silvestres comestibles molt comunes
Estat del curs
Obert
Personal docent
Horaris del curs

Totes les videoconferències es graven i es mantenen indefinidament a l'aula virtual de Flora Catalana (Flor@ula), amb la finalitat que aquelles persones que no puguin assistir a la videoconferència en directe, les puguin veure amb posterioritat. L'accés indefinit a l'aula virtual permet que qualsevol alumne pugui repassar el contingut del  curs (documents, fòrum i videoconferències) sempre que li interessi, inclús un cop acabat el curs i per un període de temps il·limitat.

  • Videoconferència 1: dia 17 de setembre de 2024. De 19:00 a 21:00 h.
  • Videoconferència 2: dia 24 de setembre de 2024. De 19:00 a 21:00 h.
  • Videoconferència 3: dia 08 d'octubre de 2024. De 19:00 a 21:00 h.
Número de places
25
Preu del curs
34 € per als socis / 65 € per als no socis
Descripció

Un curs en el que, de la mà de Lola Puig, aprendrem a cuinar amb plantes silvestres tot cuidant la nostra salut.

    Procediment inscripció

    Mitjançant el botó "INSCRIPCIÓ" del menú que apareix a la dreta d'aquesta pantalla.

    Requeriments previs

    No són necessaris coneixements previs. És un curs introductori.

    Material que cal portar

    Cal disposar d'un equip informàtic amb accés a internet i capaç d'establir una videoconferència.

    VIDECONFERÈNCIA 1: Les verdolagues, les malves i els bleds

    • Característiques de la planta, usos gastronòmics i propietats terapèutiques de cada planta.
    • Receptes:
      • Obre boca de verdolaga (aperitiu de planta crua)
      • Sopa de xampinyons daurats amb malves
      • Cigrons amb bleds i malves
      • Arròs verd de sardines, malves i verdolagues
      • Gresoletes de bleds amb bacallà

    VIDEOCONFERÀNCIA 2: Les ortigues, el fonoll i el romaní

    • Característiques de la planta, usos gastronòmics i propietats terapèutiques de cada planta
    • Receptes:
      • Ortigues amb cassaca
      • Vellut d'ortigues i malves
      • Suquet de peix de roca amb flor de fonoll
      • Cruixent de romaní
      • Flam d'all i romaní

    VIDEOCONFERÈNCIA 3: El llentiscle, el plantatge i la nyàmera

    • Característiques de la planta, usos gastronòmics i propietats terapèutiques de cada planta
    • Receptes:
      • Amanida de tardor amb plantatge
      • Nyàmeres escalivades
      • Pollastre amb nyàmeres i arrels
      • Crema de llentiscle
      • Pomes al llentiscle (postre)
      • Xarop de plantatge per la tos
    Tipus de curs
    Curs arxivat
    ACTIU (NO ARXIVAT)