Redactors

Intridueix alguna parula del títol a cercar
Introdueix paraules que vulguis cercar al text
Títol Text
Salvador Cardero Aguilera

He dissenyat el Jardí de la Miliana, al Montsià. Formo part del Grup de recerca científica de les Terres de l´Ebre i imparteixo cursos de botànica, fitoteràpia i etnobotànica. També sóc fotògraf i especialista en orquídies silvestres.

Eva Moré Palos

Treballo, des de 1998, al Grup de Plantes Aromàtiques i Medicinals (PAM) del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC). M'he format com a Enginyera Agrònoma en Economia Agrària (UdL), amb un màster en Fitoteràpia (IL3 UB), havent-me especialitzat en la comercialització de PAM.

Tinc una àmplia experiència en projectes europeus, en transferència tecnològica i en dinamització del sector productor de PAM.

Marc Serra Castelló Vaig néixer a Torroella de Montgrí (Girona) el 17 d’abril de 199. El meu interès per les plantes medicinals va començar a partir del treball de recerca que va realitzar durant el batxillerat.
Roger Pasqual Garsaball

Doctor en ciències biològiques per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1991. Tot i que la botànica ha constituït una de les seves grans aficions, també s’ha dedicat professionalment a molts altres aspectes relacionats amb les ciències naturals, com l’anàlisi territorial, la cartografia d’hàbitats, la planificació d’espais naturals, l’estudi i gestió d’ecosistemes aquàtics o la biodiversitat en general. L’any 2007 va publicar la Flora de la Serra de Montsant (Rafael Dalmau editor), obra botànica de referència del massís.

Pau Urgell Montané

Llibreria Espai31 - https://espai31.cat/ – 936114896

Montse Gispert Negrell

Metgessa, ha cursat estudis de fitoteràpia, plantes medicinals i aromateràpia a la Universitat de Montpeller i d’homeopatia a la Universitat de Barcelona. Ha desenvolupat la seva activitat com a metgessa homeòpata i fitoterapeuta i actualment exerceix com a pediatra a la sanitat pública.Ha col·laborat en la divulgació de la fitoteràpia, plantes medicinals i etnobotànica en el Gremi d'Herbolaris de Catalunya i la Universitat de Girona entre altres entitats.

Mateu Esquerda Ribes

Membre del Centre d’Estudis de les Garrigues, de l’Associació “Amics de l’Arquitectura Popular” i del Grup de Recerques de les Terres de Ponent.Becat per I.P.E.C. en diversos treballs de Recerca Etnològica a les comarques de les Garrigues i del Segrià.

Joan Arqué Alcové

Especialista en fibres cel·lulòsiques naturals. Enginyer Químic amb una àmplia trajectòria en negociació internacional, tracto amb clients i proveïdors, geo-estratègia de subministrament y anàlisi de mercats. Sistemas de gestió de qualitat, medi ambient i seguretat. Usuari clau de SAP.

https://about.me/joanarque

Ernest Costa Savoia

Explico el meu país servint-me d’audiovisuals, articles i llibres. Viatges amb els pastors transhumants va ser el primer. Els darrers són: Hem votat!, Pous de neu i de glaç, i nou volums dedicats als Ports. El 2018, he preparat l’exposició Arbres d’anomenada de les comarques de Girona i dels voltants.

Josep Maria Farreró

Actualment jubilat. He exercit de mestre, psicòleg i logopeda a Palafrugell (Baix Empordà).

Col·laboro descrivint itineraris de la rodalia amb interès paisatgístic, patrimonial o botànic a la revista “Torre Ferrera” de Mont-ras (Baix Empordà).

La meva afició amb el món de la natura la tinc des de ben petit. La meva àvia materna va iniciar-me en el coneixement de les herbes remeieres i la identificació de plantes del meu entorn més proper. Més endavant vaig conèixer el botànic l’Albert Mallol que em va introduir en el fascinant món de les plantes i de l’etnobotànica. Soc membre del Grup Local “Baix Ter” de Flora Catalana.