APORTACIÓ D'IMATGES. PLANTES VASCULARS

 

El catàleg de flora s’ha anat construint gràcies a les aportacions de centenars de voluntaris, principalment de fotografies, però també dedicant hores de feina per a desenvolupar el lloc web, carregar-hi imatges, etiquetar-les i adaptar-ne les característiques tècniques per a adequar-les als requeriments del sistema.

Prement el botó “APORTAR IMATGES” d’aquesta plana, podreu aportar fotografies al nostre catàleg. D’aquesta manera les imatges arribaran al Grup de Treball de Vasculars per a ser valorades, validades i, si són adients, publicades al catàleg.

Abans d’enviar-hi imatges, és important que llegiu atentament les condicions que Flora Catalana estableix per a regular l'aportació d'imatges al catàleg de flora i que les accepteu durant el procés d'enviament (botó "APORTAR IMATGES").

CONDICIONS QUE REGULEN L’APORTACIÓ D’IMATGES:

Per tal de protegir tant l’autoria de les imatges com l’esforç del voluntariat que fa possible el desenvolupament i manteniment del catàleg de flora, la nostra associació ha establert una normativa bàsica que regula l’aportació d’imatges:

  1. Tothom qui vulgui pot aportar imatges a Flora Catalana (no cal ser-ne soci per fer-ho). No obstant això, Flora Catalana es reserva el dret a publicar les imatges que cregui adients i a no incloure aquelles que no consideri necessàries o que esdevinguin repetitives.
  2. Flora Catalana vetllarà pel reconeixement de l’autoria de les imatges, la qual correspon al fotògraf que ha fet la fotografia.
  3. Les imatges publicades al catàleg de flora de Flora Catalana estan subjectes a la llicència Creative Commons BY-NC-ND d’aquest lloc web. D’acord amb aquesta llicència, tothom qui vulgui fer servir les imatges sense interès econòmic ho podrà fer sense necessitat de demanar permís a l’autor ni a Flora Catalana, però haurà de reconèixer l’autoria de les imatges tal com s’indica a l’aparat “Com citar-nos” del web de l’associació.
    Si algú volgués fer servir les imatges del catàleg amb finalitats econòmiques (en publicacions que es posin a la venda, per exemple), haurà de comunicar la seva voluntat a Flora Catalana (comunicacio@floracatalana.cat) i l’associació el posarà en contacte amb l’autor de les imatges per tal que el tracte comercial entre interessat i autor es faci de forma privada i totalment aliena a Flora Catalana.
  4. Si bé l’aportació d’imatges al catàleg de flora es basa en el respecte i defensa de l’autoria del fotògraf, per tal de preservar l’esforç emprat pel voluntariat que retoca i importa imatges al sistema, que les supervisa, valora i valida, que les publica i les etiqueta, un cop aportades les imatges al catàleg, l’autor perd el dret a reclamar que se n’eliminin.
  5. Flora Catalana podrà emprar les imatges, sempre reconeixent-ne l’autoria, en qualsevol de les seves activitats o serveis a la societat (publicacions web, cursos de formació, exposicions, etc.)

SOBRE LES DADES DE CARÀCTER PERSONAL

En virtut de la normativa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, per la present autoritzeu que les dades personals facilitades siguin incorporades en un fitxer responsabilitat de Flora Catalana, amb seu social a C/. Camí de la Bisbal 12, CP 43716, d’Albinyana (Les Peces), província de Tarragona.

Flora Catalana és la responsable del tractament de les vostres dades personals amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud, llicència, suggeriment o queixa, i així poder dur a terme els procediments i actuacions administratives que se’n derivin.

En qualsevol moment, podreu revocar el consentiment atorgat, així com també exercir els drets d’oposició, accés, rectificació o supressió, el de limitació del tractament i el de portabilitat de les dades. Aquestes peticions cal fer-les per correu electrònic a comunicacio@floracatalana.cat

APORTAR IMATGES
Aporta-hi imatges de plantes vasculars

LLICÈNCIA DE LA WEB
Creative Commons BY-NC-ND
COM CITAR-NOS
Reconeixment de l'autoria de les imatges
COL·LABORADORS
Persones que han aportat imatges