EL PROJECTE DEL CATÀLEG DE FLORA

 

El catàleg de flora de Flora Catalana és un projecte creat i mantingut per voluntariat, amb la il·lusió i la intenció de proporcionar un portal a Internet en què es pugui consultar la flora vascular i briofítica de les terres catalanes. Un projecte, iniciat l’any 2008, al que, de mica en mica, s’hi han anat sumant voluntaris. Actualment, aquest projecte implica a moltes persones que, desinteressadament, s’esforcen perquè tots disposem de la millor informació sobre la nostra flora.

Diferents grups de treball de la nostra associació s’afanyen perquè aquest catàleg funcioni. Entre ells citarem el Grup de Treball de Fotografia que s’encarrega de proporcionar imatges per a la web i el Grup de Treball de Vasculars que prepara els continguts i vetlla pel rigor de la informació publicada pel que fa a les plantes vasculars. També fa aquestes mateixes tasques el Grup de Treball de Briòfits en el seu àmbit taxonòmic. Per últim, dos grups de treball més, el de preparació de continguts i el de desenvolupament, fan possible la preparació de dades i informació concreta i el desenvolupament de les plataformes webs, mòduls i aplicacions que formen part de tota la nostra plataforma de solucions web.

Considerem que és un projecte engrescador i interessant en què, a més d’aprendre contínuament, aconseguim difondre el coneixement de la nostra flora. Et convidem a participar en qualsevol dels nostres grups de treball. Si hi estàs interessat, contacta amb nosaltres a: comunicacio@floracatalana.cat.

Viu, gaudeix i aprèn amb la nostra flora
Flora Catalana.