APORTACIÓ D'IMATGES

El catàleg de flora és una eina de tots i per a tots, construïda i mantinguda amb l’esforç del voluntariat de Flora Catalana. També tu estàs convidat a ser-ne part, a col·laborar amb nosaltres i participar en aquest projecte de ciència ciutadana.

La manera més simple de col·laborar és aportant imatges al catàleg i poden ser de plantes vasculars, de cecidis (o altres relacions planta-organisme) o bé de briòfits. Per enviar-nos les imatges pots fer servir els accessos que tens al peu d’aquesta pàgina (els tres accessos de l'esquerra).
Però també pots col·laborar etiquetant imatges, preparant descripcions d’espècies, famílies o gèneres, confeccionant vectors d’imatges per a les fitxes del catàleg, cercant i contrastant informació per enriquir aquestes fitxes, etc. Participar en aquestes tasques constitueix una activitat voluntària dedicada a millorar el catàleg que comporta un aprenentatge i un enriquiment personal. Per col·laborar en qualsevol d’aquests aspectes, hauries de contactar amb el grup de treball de comunicació de Flora Catalana a través de l’accés que tens a la dreta d’aquest missatge.
Si vols aportar imatges, ho pots fer des de la pàgina principal del catàleg, o accedint a les icones que pots trobar més avall, en aquesta pàgina. En el vídeo que acompanya aquesta pàgina podràs veure detalladament com aportar imatges.
 
 
Anima't a col·laborar, Flora Catalana som tots, el catàleg de flora és una eina de tots!