GT Fotografia

Intridueix alguna parula del títol a cercar
Introdueix paraules que vulguis cercar al text
Títol Text
Curs de fotografia macro de natura

El passats dies 6 i 27 d'abril tingué lloc el curs de Fotografia de Macro organitzat per Flora Catalana i impartit, desinteressadament, per Jordi Prat (GOC) i ajudat en la part pràctica per en Marc Solà.

Vegeu les imatges del curs a: http://www.floracatalana.cat/drupal843/node/1743

Ha estat un curs molt interessant que va sorprendre als assistents per obrir un univers de possibilitats en el camp de la fotografia digital. Podeu veure el contingut del curs a la següent adreça: http://www.floracatalana.cat/drupal843/aprendre/cursos/cursos/2019002

Des de Flora Catalana, volem expressar el nostre més sincer agraïment a en Jordi Prat per la seva voluntat alhora trametre el seu coneixement, per l’amenitat de les seves explicacions i per impartir el curs desinteressadament. De la mateixa manera el nostre agraïment a en Marc Solà per reforçar, aportant la seva experiència, la docència de la part pràctica i per fer-ho també de manera completament desinteressada.

L'experiència ha estat molt positiva i veritablement enriquidora, i això ens dona ànims a organitzar un curs similar per l'any vinent, en el que s'introduiran una sèrie de conceptes bàsics per tal de que hi puguin accedir també persones sense coneixements previs de fotografia digital.

Curs d'introducció a la fotografia digital de natura

El proper mes de gener (2019), a Flora Catalana, impartirem el CURS D’INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA DIGITAL DE NATURA, organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Celrà. Creiem que és un curs molt interessant doncs la web de Flora Catalana es basa en la fotografia digital.

Podeu trobar tota la informació sobre aquest curs i com inscriure-us-hi a:

http://www.floracatalana.cat/drupal843/aprendre/cursos/cursos/2019003.

Les places al curs són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Inscriu-t’hi!

PD: Aquest curs estava previst ser impartit el novembre del 2018, però per qüestions alienes a l'organització ha estat traspassat a gener de 2019.

Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana

Curs d'iniciació a la fotografia digital de natura

Ens plau comunicar-vos que a Flora Catalana anirem impartint una sèrie de cursos per als nostres socis. Als cursos també hi podran accedir persones que no siguin socis, no obstant el preu d’inscripció per a ells serà superior (recordeu que fer-se soci de Flora Catalana no comporta cap despesa ni obligació, podeu fer-vos socis a: http://www.floracatalana.cat/drupal843/associacio/associarse).

Un dels cursos que oferim és el CURS D’INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA DIGITAL DE NATURA, organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Celrà i que tindrà lloc els dies 12 i 26 de gener. Creiem que és un curs molt interessant doncs la web de Flora Catalana es basa en la fotografia digital. Podeu trobar tota la informació sobre aquest curs i com inscriure-us-hi a: http://www.floracatalana.cat/drupal843/node/101.

Les places al curs són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Inscriu-t’hi!

Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana

Carles Espelt Baixauli
Marc Solà
Anna Llandrich
Col·laborador històric de prova
Daniel Pérez Bosque

Llicenciat en Biologia especialitat Botànica al 1985. Els meus mestres van ser Oriol de Bolòs, Josep Vigo i Empar Carrillo.
Del 1985 al 1992 vaig intentar, sense èxit, compaginar la meva professió amb diverses tasques botàniques.
Del 1992 al 2013 em vaig dedicar a altres tipus d'activitats profesionals. A la primavera del 2014 re-emprenc l'activitat botànica.
El meu projecte personal és arribar a conèixer la Flora i Vegetació de Castellterçol (Moianès).
Al mes d'agost del 2014 vaig contactar amb Flora Catalana i des de llavors he col·laborat en tol allò on pugés ajudar.