GL de Les Garrigues

Intridueix alguna parula del títol a cercar
Introdueix paraules que vulguis cercar al text
Títol Text
Sortida a “La Font de les Savines” (Vall de Vinaixa)

Recorregut circular per a la Vall de Vinaixa concretament “La Font de les Savines”, en el que tindran lloc le següents activitats:

  • PRESENTACIÓ DE FLORA CATALANA I DEL GRUP LOCAL DE LES GARRIGUES.
  • Recorregut en el temps: La vida dels pagesos garriguencs a finals del S XIX començament del S XX
  • Biodiversitat en els marges de pedra seca. Inclou l’ observació del “marge El Blanco i la cabana de volta”
  • L’ olivera: La humanització del paisatge ( inclou la experiencia de collir amb arpa i borrasses i la degustació de l’ oli del raig).
  • Tancament de la sortida amb una breu explicació de l’entorn de la Font de les Savines.

Aforament: aproximadament entre 10 i 15 persones. És necessària inscripció prèvia a l'adreça garrigues.floracatalana@gmail.com, posant nom,telèfon i adreça d'email.

Publicació de la web del nou Grup Local de les Garrigues

Ens plau informar-vos que recentment hem publicat la web del nou Grup Local de Les Garrigues de Flora Catalana. Aquesta web s'integra amb la web nova de l'associació aprofitant-ne tots els recursos alhora que la complimenta. A Flora Catalana estem fent un esforç per modernitzar les nostres plataformes web i posar eines útils i pràctiques a disposició de tots aquells a qui els agraden les plantes. La web del grup local serà una eina molt útil per facilitar la comunicació entre el grup local i els seus membres.

Aquest grup local, ha estat recentment constituit i durà a terme la seva presentació i primera activitat el novembre (en breu us informarem).

Vegeu la web d'aquest grup local a: http://www.floracatalana.cat/garrigues