GL de Sau-Guilleries

Intridueix alguna parula del títol a cercar
Introdueix paraules que vulguis cercar al text
Títol Text
Sortida botànica per reconèixer la flora rupícula i altres espècies vegetals d’interès als peus de la Cinglera de Tavertet , Vilanova de Sau (Espai natural de Les Guilleries – Savassona).

Sortida botànica per reconèixer la flora rupícula i altres espècies vegetals d’interès als peus de la Cinglera de Tavertet , Vilanova de Sau (Espai natural de Les Guilleries – Savassona).

AQUESTA ACTIVITAT HA QUEDAT SUSPESA PER LA SITUACIÓ METEOROLÒGICA (altes temperatures) I RISC PREVIST A LA ZONA ON ES PREVEIA SORTIR. EL GRUP LOCAL LAMENTA AQUEST INCIDENT, PERÒ ANTEPOSA LA SEGURETAT DE LES PERSONES I EL MEDI NATURAL PER SOBRE D'UNA SORTIDA QUE POT REALITZAR-SE EN D'ALTRES MOMENTS.

Des del punt de trobada es seguirà el recorregut de Les carboneres, fins la Domus del Pi, i des d’aquí s’accedirà a la part més propers de la cinglera. El recorregut de gran bellesa paisatgística, és suau i agradable.

La durada del recorregut serà d'aproximadament, 4 hores.

LA SORTIDA SERÀ PEL PROPI COMPTE I RISC.

Presentació del nou Grup Local de Sau-Gulleries a la Fira d'Herbes Remeieres

La nostra família creix! Celebrem que un nou grup local s'ha fomat a Flora Catalana i aprofitarem la Fira d'Herbes Remeieres de Vilanova de Sau per fer-hi la presentació. El grup, recentment constituit, és el Grup Local de Sau-Guilleries de Flora Catalana. Un grup neix de l’interés dels seus components en el medi natural, històric, social i humà, que ha donat forma i color a aquest entorn priviliegiat. L’àmbit d’interès del GL abarca principalment la flora, especialmente la aromàtica i medicinal, però també la fauna, el paisatge i l’activitat humana d’aquest racó de país.

El proper diumenge, dia 2 de juny, es celebra la Fira d'Herbes Remeieres de Vilanova de Sau (adjunt a aquesta notícia hi podreu trobar el programa d'aquesta fira amb les activitats que s'hi duen a terme). En el context d'aquesta fira, a les 17:00h, tindrà lloc la presentació de l'associació Flora Catalana i del seu nou Grup Local Sau-Guilleries. 

Vegeu la web del nou grup local a: http://www.floracatalana.cat/sauguilleries

US HI ESPEREM! PODEU APROFITAR PER VISITAR LA FIRA I PARTICIPAR EN LES SEVES ACTIVITATS.

Publicació de la web del nou Grup Local de Sau-Guilleries

Ens plau informar-vos que recentment hem publicat la web del nou Grup Local de Sau-Guilleries de Flora Catalana. Aquesta web s'integra amb la web nova de l'associació aprofitant-ne tots els recursos alhora que la complimenta. A Flora Catalana estem fent un esforç per modernitzar les nostres plataformes web i posar eines útils i pràctiques a disposició de tots aquells a qui els agraden les plantes. La web del grup local serà una eina molt útil per facilitar la comunicació entre el grup local i els seus membres.

Vegeu la web d'aquest grup local a: http://www.floracatalana.cat/sauguilleries