GL del Vallès

Intridueix alguna parula del títol a cercar
Introdueix paraules que vulguis cercar al text
Títol Text
Presentació del GL del Vallès de Flora Catalana

Aquest dissabte el Grup Local del Vallès de Flora Catalana ha iniciat les seves activitats, amb un itinerari etnobotànic que ens ha portat des del Marquet de les Roques a la Vall d’Horta (Sant Llorenç Savall), fins a Puig Gavatx. La idea era veure en floració la Scilla autumnalis, que es pot trobar a les carenes d’aquesta zona, i a l’anar baixant de nou cap al Marquet, entretenir-se en les plantes que s’anessin trobant en els tres ambients que es travessaven (rocalla, alzinar i zona en recuperació després de l’incendi del 2003).

En el grup hi havia jardiners, naturalistes apassionats i amants de la flora en general. Tots vam sortir guanyant de les explicacions dels altres. Va ser molt enriquidor. Al final vam haver d’alleugerir el pas, perquè a les 12h havíem de ser a la casa de cultura de Sant Llorenç Savall per a la presentació de l’entitat per part de la Junta Directiva i dels promotors del grup. La sensació va ser molt bona i ens vam quedar amb ganes de fer més activitats en els propers mesos!

Gràcies a les persones que van fer les fotos, gràcies a elles s'ha pogut publicar l'àlbum de la sortida a la web del Grup Local del Vallès: http://www.floracatalana.cat/drupal843/glvalles/imatges. També podeu descarregar la llista de plantes presents a l'itinerari que es troba adjunta a aquesta notícia.

Publicació de la web del Grup Local del Vallès

Ens plau informar-vos que recentment hem publicat la web del Grup Local del Vallès de Flora Catalana. Aquesta web s'integra en la web nova de l'associació aprofitant-ne tots els recursos i alhora la complementa. A Flora Catalana estem fent un esforç per modernitzar les nostres plataformes web i posar eines útils i pràctiques a disposició de tots aquells a qui els agraden les plantes. La web del grup local serà una eina molt útil per facilitar la comunicació entre el grup local i els seus membres.

http://www.floracatalana.cat/valles

Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana.

Nou grup local de Flora Catalana: GL del Vallès

Ens plau informar-vos que un grup de socis de Flora Catalana residents a les comarques del Vallès, amb força empenta i il·lusió, han pres la inciativa de formar un nou grup local al Vallès. Aquest grup s'anomena Grup Local del Vallès i inclou la comarca del Vallès Occidental i part de la Comarca del Vallès Oriental (els detalls els podeu consultar a la web d'aquest nou grup (http://www.floracatalana.cat/valles).

Aquest grup proposa un parell d'activitats per al dissabte dia 22 de setembre, consistents en una passejada entnobotànica guiada per persones del grup que coneixen bé la flora local (http://www.floracatalana.cat/drupal843/node/697). Després de la passejada tindrà lloc la presentació de l'associació i d'aquest nou grup local, amb la finalitat que tots els assistents coneguin el projecte i hi puguin participar si ho desitgen (http://www.floracatalana.cat/drupal843/node/698).

Us animem a venir i a participar-hi. Si viviu en aquesta zona, és la vostra oportunitat per assistir, participar o col·laborar en les activitas d'aquest grup local de Flora Catalana.

         ENTRE TOTS FEM FLORA CATALANA, EN BENEFICI DE TOTHOM.

Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana.

Presentació oficial del Grup Local del Vallès

Després de la passejada etnobotànica (veure activitat anterior: http://www.floracatalana.cat/drupal843/node/697), ens trobarem a la Casa de Cultura de Sant Llorenç Savall per a la presentació oficial del Grup del Vallès de Flora Catalana. La intenció és que aquesta sigui una trobada que funcioni com a punt de partida per a la incorporació de persones interessades en el camp botànic, etnobotànic i cultural al Vallès.

Sortida de presentació del grup Vallès de Flora Catalana

Passejada etnobotànica per conèixer algunes de les plantes que creixen a la Vall d’Horta, dins del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. Posteriorment ens trobarem a la Casa de Cultura de Sant Llorenç Savall per a la presentació oficial del grup Vallès de Flora Catalana (veure activitat següent: http://www.floracatalana.cat/drupal843/node/698)

Nota:
Portar roba i calçat còmode, gorra o barret, aigua i crema de protecció solar. També es recomana no portar mascotes. Els menors han d'anar acompanyats d'un adult.

NO ES PODEN ARRENCAR LES PLANTES! LA SORTIDA ÉS PER PROPI COMPTE I RISC.