Botànic de claus dicotòmiques

Intridueix alguna parula del títol a cercar
Introdueix paraules que vulguis cercar al text
Títol Text
Pere Barnola Echenique
Joan Font Garcia
Lluís Vilar Sais

Professor titular de Botànica a la Univ. de Girona, als graus de Biologia i Ciències Ambientals i al màster Canvi Ambiental: Anàlisis i Gestió. les principals línies d'investigació són l'estudi de les plantes vasculars, les comunitats vegetals i els hàbitats. Formo part del Laboratori d’Anàlisis del Paisatge, i el meu grup de recerca manté l'herbari de plantes vasculars, que juntament amb el d'algues bentòniques, forma l'herbari de la Universitat de Girona (HGI) i que consta de més de 40.000 plecs.

En col•laboració amb el grup d'investigació de Geobotànica i cartografia de la Vegetació de la Univ. de Barcelona, el nostre grup d'investigació ha elaborat diversos fulls del mapa de vegetació de Catalunya, i del mapa d'Hàbitats de Catalunya, a escala 1:50.000.

El grup està estudiant els prats de dall de terra baixa, un hàbitat singular i en clara recessió. I també fa recerca forestal amb l'estudi de
boscos madurs al Parc Natural del Montseny, concretament de la roureda de roure de fulla gran, un bosc molt rar a Catalunya, on s'avaluen els paràmetres de canvi en l'evolució del bosc i també la interacció d’aquest bosc caducifoli amb el veí alzinar muntanyenc perennifoli. (vegeu més dades a
http://www2.udg.edu/grupsrecerca/LaboratoridAn%C3%A0lisiiGesti%C3%B3delPaisatge/Quisom/tabid/8448/language/ca-ES/Default.aspx)

Daniel Pérez Bosque

Llicenciat en Biologia especialitat Botànica al 1985. Els meus mestres van ser Oriol de Bolòs, Josep Vigo i Empar Carrillo.
Del 1985 al 1992 vaig intentar, sense èxit, compaginar la meva professió amb diverses tasques botàniques.
Del 1992 al 2013 em vaig dedicar a altres tipus d'activitats profesionals. A la primavera del 2014 re-emprenc l'activitat botànica.
El meu projecte personal és arribar a conèixer la Flora i Vegetació de Castellterçol (Moianès).
Al mes d'agost del 2014 vaig contactar amb Flora Catalana i des de llavors he col·laborat en tol allò on pugés ajudar.