GL de la Vall del Ges

Intridueix alguna parula del títol a cercar
Introdueix paraules que vulguis cercar al text
Títol Text
Molins i flora del riu Ges

El Grup Local de la Vall del Ges de Flora Catalana, conjuntament amb l’ADET, Museu de la Torneria i Parc del Castell de Montesquiu, el passat dia 5 de maig, organitzaren conjuntament una sortida pel riu Ges. Des de Torelló fins a la font Santa. Per descobrir la història dels antics molins. Durant el recorregut es va observat la gran diversitat de flora del bosc de ribera. Tot amb explicacions amenes, plenes d’anècdotes i curiositats, per conèixer una mica més el nostre patrimoni cultural i el nostre entorn natural.

La sortida va ser un veritable èxit, amb una afluència de més de 70 persones.

Molins i flora del riu Ges

Farem un recorregut circular pel riu Ges, des de Torelló fins a la font Santa, i descobrirem la història dels antics molins. Durant el recorregut observarem la gran diversitat de flora del bosc de ribera. Tot amb explicacions amenes, plenes d’anècdotes i curiositats, per conèixer una mica més el nostre patrimoni cultural i el nostre entorn natural.

Activitat organitzada conjuntament amb: ADET, Museu de la Torneria, Flora Catalana i Parc del Castell de Montesquiu.

Horari de l'activitat: de 10 a 13 h.

Nou document electrònic: "Antoni Martí i Franqués i el sexe de les plantes"

Ens plau informar-vos que hem afegit un document electrònic nou al fons documental de Flora Catalana. Es tracta d'un treball d'història de la Botànica titulat "Antoni Martí i Franqués i el sexe de les plantes" escrit per en Pasqual Bernat qui, amablement, ens l'ha cedit per tal que pugui ser consultat i descarregat lliurement. Pasqual Bernat, doctor en història de la botànica, és soci de Flora Catalana i coordinador del Grup Local de la Vall del Ges.

Us convidem a llegir-lo!

http://www.floracatalana.cat/drupal843/node/910

Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana

Antoni Martí i Franquès i el sexe de les plantes
Els arbres i els seus usos a la Vall del Ges

Dos membres del Grup Local de la Vall del Ges de Flora Catalana, Pasqual Bernat i Gerard Verdaguer, han dut a terme una tasca molt interessant de recerca històrica i etnobotànica relacionada amb els arbres de la Vall del Ges. El resultat d'aquest treball s'ha materialitzat en un monogràfic a l'empara de l'Associació d'Estudis Torellonencs (ADET) que es titula "Els arbres i els seus usos a la Vall del Ges" i que forma part del llibre de la Festa Major 2018 de l'Ajuntament de Torelló.

http://www.floracatalana.cat/drupal843/node/694

Pel seu interès, hem publicat aquest monogràfic a la web del Grup Local de la Vall del Ges (http://www.floracatalana.cat/drupal843/associacio/grupslocals/valldelges) i a la base documental de llibres electrònics de la web de Flora Catalana (http://www.floracatalana.cat/drupal843/aprendre/fons/llibres).

Esperem que us agradi.

Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana.

Els arbres i els seus usos a la Vall del Ges

Dos membres del Grup Local de la Vall del Ges de Flora Catalana, Pasqual Bernat i Gerard Verdaguer, han dut a terme una tasca molt interessant de recerca històrica i etnobotànica relacionada amb els arbres de la Vall del Ges. El resultat d'aquest treball s'ha materialitzat en un monogràfic a l'empara de l'Associació d'Estudis Torellonencs (ADET) que es titula "Els arbres i els seus usos a la Vall del Ges" i que va formar part del llibre de la Festa Major 2018 de l'Ajuntament de Torelló.

Publicació de la web del Grup Local de la Vall del Ges

Ens plau informar-vos que recentment hem publicat la web del Grup Local de la Vall del Ges de Flora Catalana. Aquesta web s'integra amb la web nova de l'associació aprofitant-ne tots els recursos alhora que la complimenta. A Flora Catalana estem fent un esforç per modernitzar les nostres plataformes web i posar eines útils i pràctiques a disposició de tots aquells a qui els agraden les plantes. La web del grup local serà una eina molt útil per facilitar la comunicació entre el grup local i els seus membres.

http://www.floracatalana.cat/valldelges