GL del Baix Montseny

Intridueix alguna parula del títol a cercar
Introdueix paraules que vulguis cercar al text
Títol Text
Imatges de la inauguració de l'exposició sobre orquídies

La inauguració de l’exposició de fotografia sobre orquídies del Montseny, que va tenir lloc el dissabte dia 10 de novembre, va tenir molt bona acollida. La ponència a càrrec de Xavier Sanjuan del Grup Orquidiològic de Catalunya (GOC-ICH) va ser molt interessant.

Podeu veure algunes fotografies de la ponència i de l’esposició, fetes per Jordi Puyuelo, al lateral esquerra d’aquesta notícia.

Viu, gaudeix i aprèn amb la nostra flora
Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana

Inauguració de l'exposició sobre les orquídies del Montseny i conferència

El Grup Local del Baix Montseny ens informa de l'exposició de fotografia sobre orquídies del Montseny que han organitzat. L'exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, de 9:00 h a 20:00 h., al Centre Cultural de Riells i Viabrea (carrer Esquirols, 1). Del dia 10 al 30 de novembre.

El proper dissabte,  dia 10 de novembre, a les 18:30 h.) tindrà lloc la inauguració amb una conferència a càrrec de Xavier Sanjuan del Grup Orquidiològic de Catalunya (GOC-ICH).

No us ho perdeu, us sorprendrà!

Presentació Associació i Web de Flora Catalana a Riells (EcoVita)

El Grup Local del Baix Montseny de Flora Catalana, us informa que els dies 28 i 29 d'abril aquest grup participa, com l'any passat, en la segona edició d´Ecovita, la fira mediambiental del Montseny que enguany té l'aigua com a protagonista.

A més de la parada informativa d'aquest grup, el dissabte 28 a les 12 h. la Junta Directiva de Flora Catalana farà una presentació de l'Associació. Per a més informació (programa), podeu consultar el web:

www.ecovita.cat

Us hi esperem !