GT d'Editors

Intridueix alguna parula del títol a cercar
Introdueix paraules que vulguis cercar al text
Títol Text
Fora Catalana amb la revista Milfulles a Radio4

El dissabte dia 8 de desembre, Flora Catalana va ser convidada al programa de ràdio Vida Verda de Ràdio4, per parlar sobre la nostra associació i la revista Milfulles, en un interessant programa que tractava també altres temes com la conferència sobre medi ambient (COP24) i el concepte, cada cop més usat, d’animals humans.

Podeu escoltar el programa complert en el següent enllaç: http://www.rtve.es/alacarta/audios/vida-verda/vida-verda-cimera-cop24-milfulles-animalshumans-drapart/4877968/

Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana

Presentació de Milfulles a les IX Jornades d'Etnobotànica en Llengua Catalana

El dia 7/7/2018, a les IX Jornades d'Etnobotànica en Llengua Catalana, representants del Grup de Treball de Desenvolupament i del Grup de Treball d’Editors de Flora Catalana, varen presentar, la revista Milfulles recentment publicada. L’acollida per part del públic assistent va ser immillorable.

Roser Carol Casas
Marc Talavera Roma
Guillem Figueras Moreu
Ferran Obiols Galí
Airy Gras Mas

Airy Gras Mas llicenciada en biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), màster en Biodiversitat per la Universitat de Barcelona (UB) i màster en Fitoteràpia per l'Institut de Formació Continua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) Universitat de Barcelona. Especialitzada en etnbotànica en territoris de llengua catalana, treballo com a investigadora predoctoral en el grup de recerca EtnoBioFic (http://www.etnobiofic.cat/) del Laboratori de Botànica de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació i l'Institut Botànic de Barcelona (IBB-CSIC-ICUB). És important conservar el coneixement tradicional lligat a les plantes i donar-li el valor que es mereix, són les nostres arrels i això ens defineix com a persones i com a poble per seguir avançant.

Col·laborador històric de prova
Presentació de la web i la revista Milfulles al Remeiart

El dia 17/6/2018, a la Fira del Remeiart, representants del Grup de Treball de desenvolupament i del Grup de Treball d’Editors de Flora Catalana, varen presentar, en primer lloc, la nova web de Flora Catalana i les eines que conté i, seguidament, la revista Milfulles que justament s’havia acabat de maquetar el dia anterior. L’acollida per part del públic assistent va ser immillorable.

Roser Casellas Ribas

Historiadora i arqueòloga de formació. Naturòpata. Actualment estic centrada en el projecte d'escola de vida El Neix (permacultura, autosostenibilitat, bosc comestible, plantes medicinals, salut natural...). M'apassiona i divulgo temes referents al món de les destil·lacions, la botànica útil i l'ús de perennes comestibles.

Em motiva participar en el projecte de la revista Milfulles perquè vull aprendre més, i m'agrada la idea de poder difondre l'etnobotànica a quantes més persones millor, per tal que aquest saber no es perdi.