L'Assemblea General 2018 de Flora Catalana, una jornada plena d'il·lusió

Títol de la notícia
L'Assemblea General 2018 de Flora Catalana, una jornada plena d'il·lusió
Data de la notícia
01/11/2018
Notícia

Dissabte passat, 27 d’octubre, al Centre Cultural La Fàbrica de Celrà, es va celebrar l’Assemblea General de Flora Catalana amb més d'una quarantena d'assistents. Va ser una jornada molt profitosa en què va destacar la col·laboració i aportació dels socis que eren presents. Una jornada molt enriquidora amb un denominador comú:

LA IL·LUSIÓ

La il·lusió per comptar amb més persones a la nostra associació i moltes més aportacions i col·laboracions.

La il·lusió pels projectes nous que comencen a veure la llum i pels nous que, ja anunciats, tot just estan neixent.

La il·lusió de retrobar-nos.

I, naturalment...

La il·lusió per aprendre de la xerrada sobre la murtra, a càrrec de la Carme Bosch, i la il·lusió també per destapar els misteris de l’origen de la vida i l’evolució de les plantes, amb en Lluís Vilar.

Volem aprofitar per agrair, tant a la Carme Bosch com a en Lluís Vilar, la seva desinteressada col·laboració en les ponències, a més de l’ajuda i col·laboració que de manera repetida ens van prestant. És un luxe que formin part de Flora Catalana, comptar amb el seu coneixement expert i veure’ls compartir, amb molta il·lusió, el seu saber amb tots nosaltres. Adjunt a aquesta notícia, hi podeu trobar ambdues ponències.

Gràcies també a tots els socis assistents, per les seves aportacions enriquidores i pel coratge que, també encomanats d’il·lusió, ens han tramés per seguir endavant.

Vegeu les imatges de la jornada a: http://www.floracatalana.cat/drupal843/comunicacions/associmatges

La il·lusió és una flama que costa molt d’encendre i poc d’extingir. Vetllem entre tots per mantenir-la saludable i lluminosa com ara.

Grups de treball