2018.- Assemblea General de Flora Catalana

Codi Àlbum
ALBUM-FC0001
Nom de l'Àlbum
2018.- Assemblea General de Flora Catalana
Data
27-10-2018
Descripció de l'àlbum

Dissabte passat, 27 d’octubre, al Centre Cultural La Fàbrica de Celrà, es va celebrar l’Assemblea General de Flora Catalana amb més d'una quarantena d'assistents. Va ser una jornada molt profitosa en què va destacar la col·laboració i aportació dels socis que eren presents. Una jornada molt enriquidora amb un denominador comú:

LA IL·LUSIÓ

La il·lusió per comptar amb més persones a la nostra associació i moltes més aportacions i col·laboracions.

La il·lusió pels projectes nous que comencen a veure la llum i pels nous que, ja anunciats, encara han de néixer.

La il·lusió de retrobar-nos.

I, naturalment...

La il·lusió per aprendre de la xerrada sobre la murtra, a càrrec de la Carme Bosch, i la il·lusió també per destapar els misteris de l’origen de la vida i l’evolució de les plantes, amb en Lluís Vilar.

Volem aprofitar per agrair, tant a la Carme Bosch com a en Lluís Vilar, la seva desinteressada col·laboració en les xerrades, a més de l’ajuda i col·laboració que de manera repetida ens van prestant. És un luxe que formin part de Flora Catalana, comptar amb el seu coneixement expert i veure’ls compartir, amb molta il·lusió, el seu saber amb tots nosaltres.

Gràcies també a tots els socis assistents, per les seves aportacions enriquidores i pel coratge que, també encomanats d’il·lusió, ens han tramés per seguir endavant.

La il·lusió és una flama que costa molt d’encendre i poc d’extingir. Vetllem entre tots per mantenir-la saludable i lluminosa com ara.

Tipus àlbum