Presentació del Grup Local del Barcelonès i Baix Llobregat

Títol de la notícia
Presentació del Grup Local del Barcelonès i Baix Llobregat
Data de la notícia
31/10/2018
Notícia

El diumenge, dia 28 d'octubre, es va presentar el grup local del Barcelonès i Baix Llobregat a Barcelona amb una activitat compartida amb la "Huerta de Vanguardia" i "Champanela Sisters". El grup ja ha començat a caminar i aquesta activitat els ha motivat molt per continuar establit realacions amb altres col·lectius com els que han col·laborat en aquesta activitat.

Vegeu imatges de la presentació a: http://www.floracatalana.cat/drupal843/glbcnbll/imatges

A causa de la pluja, l'activitat inicial de passejada per l'horta, amb recol·lecció i identificació de planles silvestres, es va modificar i l'acte va tenir lloc a l'Ateneu Flor de Maig, també al Poble Nou. Tant la Marisa com la Pilar ("Champanela Sisters") van presentar moltes de les plantes que es poden trobar a les voreres i als horts de la ciutat, i els assistents van aprendre com preparar-les a la cuina.

La jornada va ser interessant i participativa; va comptar amb unes 30 persones. Els menbres de grup local estan ben contents amb el resultat.

Desde Flora Catalana volem expressar el nostre sincer agraïment tant als companys de la "Huerta de Vanguardia" com a "Champanela Sisters" per l'esforç que han fet per garantir l'èxit de la presentació.

Moltes Gràcies!

Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana

Grups de treball