Presentació del GL del Vallès de Flora Catalana

Títol de la notícia
Presentació del GL del Vallès de Flora Catalana
Data de la notícia
25/09/2918
Notícia

Aquest dissabte el Grup Local del Vallès de Flora Catalana ha iniciat les seves activitats, amb un itinerari etnobotànic que ens ha portat des del Marquet de les Roques a la Vall d’Horta (Sant Llorenç Savall), fins a Puig Gavatx. La idea era veure en floració la Scilla autumnalis, que es pot trobar a les carenes d’aquesta zona, i a l’anar baixant de nou cap al Marquet, entretenir-se en les plantes que s’anessin trobant en els tres ambients que es travessaven (rocalla, alzinar i zona en recuperació després de l’incendi del 2003).

En el grup hi havia jardiners, naturalistes apassionats i amants de la flora en general. Tots vam sortir guanyant de les explicacions dels altres. Va ser molt enriquidor. Al final vam haver d’alleugerir el pas, perquè a les 12h havíem de ser a la casa de cultura de Sant Llorenç Savall per a la presentació de l’entitat per part de la Junta Directiva i dels promotors del grup. La sensació va ser molt bona i ens vam quedar amb ganes de fer més activitats en els propers mesos!

Gràcies a les persones que van fer les fotos, gràcies a elles s'ha pogut publicar l'àlbum de la sortida a la web del Grup Local del Vallès: http://www.floracatalana.cat/drupal843/glvalles/imatges. També podeu descarregar la llista de plantes presents a l'itinerari que es troba adjunta a aquesta notícia.

Grups locals
Grups de treball