Exposició: Fruits i llavors, font de vida

Títol de la notícia
Exposició: Fruits i llavors, font de vida
Data de la notícia
22/09/2018
Notícia

Des de fa molt temps els membres del Grup Baix Ter han anat fent, de mica en mica, una tasca laboriosa de recollida i classificació de diferents tipus de fruits i llavors amb la intenció de fer-ne una mostra. Tot aquest treball es concretarà en una exposició que tindrà lloc del 28 de setembre al 22 d’octubre d’enguany a la capella de Sant Antoni de Torroella de Montgrí.

Us hi esperem!
 

L'horari de visita és de 11:00h a 14:00h i de 16:30h a 20:00h (diumenge i dimarts tancat).

Aquest grup local ja té experiència en fer exposicions, podeu veure les que fins ara han dut a terme fent clic al botó "exposicions" de la web del grup local: http://www.floracatalana.cat/baixter.

Val la pena ressaltar-ne l'exposició de gimnospermes, per la seva qualitat, de la qual podeu veure'n un vídeo també a la web del Grup Local del Baix Ter: http://www.floracatalana.cat/drupal843/node/763.

La inauguració de l’exposició serà el divendres, dia 28 de setembre, a les 20:00 h., a la capella de Sant Antoni de Torroella de Montgrí  (http://www.floracatalana.cat/drupal843/node/780).

La intenció de Flora Catalana, és que aquest tipus d’exposicions puguin ser aprofitades per altres grups locals. Hi ha molta feina a preparar-les i aquesta feina pot ser aprofitada per altres grups locals per exposar-la a escoles, biblioteques o altres locals públics.

Hi esteu tots convidats!

Us hi esperem!

Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana.

Grups locals
Grups de treball