Nou grup local de Flora Catalana: GL del Vallès

Títol de la notícia
Sortida de presentació del grup Vallès de Flora Catalana
Data de la notícia
09/09/2018
Notícia

Ens plau informar-vos que un grup de socis de Flora Catalana residents a les comarques del Vallès, amb força empenta i il·lusió, han pres la inciativa de formar un nou grup local al Vallès. Aquest grup s'anomena Grup Local del Vallès i inclou la comarca del Vallès Occidental i part de la Comarca del Vallès Oriental (els detalls els podeu consultar a la web d'aquest nou grup (http://www.floracatalana.cat/valles).

Aquest grup proposa un parell d'activitats per al dissabte dia 22 de setembre, consistents en una passejada entnobotànica guiada per persones del grup que coneixen bé la flora local (http://www.floracatalana.cat/drupal843/node/697). Després de la passejada tindrà lloc la presentació de l'associació i d'aquest nou grup local, amb la finalitat que tots els assistents coneguin el projecte i hi puguin participar si ho desitgen (http://www.floracatalana.cat/drupal843/node/698).

Us animem a venir i a participar-hi. Si viviu en aquesta zona, és la vostra oportunitat per assistir, participar o col·laborar en les activitas d'aquest grup local de Flora Catalana.

         ENTRE TOTS FEM FLORA CATALANA, EN BENEFICI DE TOTHOM.

Grup de Treball de Comunicació
Flora Catalana.

Grups locals
Grups de treball