Exposició. Fulles, un món extraordinari

Títol de la notícia
Exposició. Fulles, un món extraordinari
Data de la notícia
05/09/2020
Notícia

El Grup Local del Baix Ter us vol informar de la propera obertura, a Torroella de Montgrí, de l'exposició Fulles, un món extraordinari. Estarà a disposició del públic des del 10 de setembre al 5 d'octubre.

L'exposició es va poder visitar per primera vegada l'any passat a La Bisbal d'Empordà. Si no la vau poder veure llavors ara teniu una segona oportunitat i pels que ja la vau visitar, hi trobareu interessants millores.

Segurament la part més vistent de les plantes, després de les flors, són les fulles. Amb aquesta exposició us proposem fixar-vos en la gran varietat de fulles existents a la natura. A l'exposició les trobareu classificades per la forma del limbe, la de l'àpex, la base, el marge, etc. i hi podreu observar les curioses adaptacions que algunes han sofert al llarg de l'evolució.

L'horari de visita és el següent: de dilluns a dissabte de 11 a 14h i de 17 a 21h. Dimarts i diumenges, tancat. ATENCIÓ: aquests horaris poden variae segons l'evolució de la normativa de la pandèmia de la covid-19.

Grups locals
Grups de treball