Presentació del Grup Local del Ripollès coordinat pel Jardí Botànic de Gombrèn

Títol de la notícia
Presentació del Grup Local del Ripollès coordinat pel Jardí Botànic de Gombrèn
Data de la notícia
2/8/2019
Notícia

El dissabte 20 de juliol, tal com us vam anunciar, al JARDÍ DE PLANTES MEDICINALS DE GOMBRÈN es va realitzar l’acte de presentació del nou GRUP LOCAL DE FLORA CATALANA DEL RIPOLLÈS, impulsat per l’ASSOCIACIÓ del Jardí.

L’acte va atraure moltes persones interessades en les plantes remeieres i va comptar amb una notable assistència de públic.

Durant tot el matí, i un cop fets els parlaments protocol·laris inaugurals i una infusió de benvinguda, es va poder presenciar una destil·lació de romaní conduïda per Lluís Borrell i fer una visita guiada pel Jardí de la mà de Conxita Cortina (creadora del Jardí i Presidenta de l’Associació del Jardí Botànic). La passejada va permetre conèixer algunes de les més de 300 plantes del Jardí, les seves característiques, propietats remeieres, usos culinaris, etc...

L’acte es va acabar amb un pica-pica herbal, on la combinació de diferents plantes (blets, ortigues, orenga, menta...) amb d’altres productes feu la delícia dels assistents, que també foren obsequiats amb un farcellet d’herbes culinaries.

L’èxit d’aquesta convocatòria fa que els membres del GRUP LOCAL DEL RIPOLLÈS iniciem amb ànims els passos dins FLORA CATALANA i agraïm molt sincerament la nombrosa assistència a aquesta primera trobada.

Grups locals
Grups de treball